Objective informational resource
for industry professionals

Pharmaceutical Industry review/Фармацевтична галузь, 2021, №1 (84) February

Lab-Service LLC is a leading Ukrainian supplier of laboratory, medical equipment and consumables

ТОВ «Лаб-Сервіс» є провідним українським постачальником лабораторного та медичного обладнання і витратних матеріалів відомих світових брендів.

Компанія пропонує сучасні та доступні комплекснi рiшення для вирішення практично будь-якого завдання в таких сегментах, як медицина, лабораторні дослідження, фармакологія, ветеринарія, хімія, біологія тощо.

«Лаб-Сервіс» успішно працює на українському ринку з 2016 р. За цей час компанія досягла значних результатів і вже широко відома в Україні як потужний і надійний партнер, що має великі можливості, надає найкращі умови та якісний сервіс.

«Лаб-Сервіс» ставить перед собою амбітні цілі: сприяти покращанню якості та підвищенню професійності лабораторної галузі України, впровадженню сучасних технологій у медицині, фармакології, сільському господарстві, промисловому виробництві. На сьогодні компанія постачає лабраторне, медичне обладнання і витратні матеріали на такі відомі об’єкти, як АТ «Фармак», ТОВ «Фармацевтичний завод «БІОФАРМА», Корпорація «Юрія-Фарм», мережа медичних лабораторій CSD, КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова», КП «Криворізька інфекційна лікарня № 1», список яких постійно розширюється.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ СПІВРОБІТНИЦТВА З «ЛАБ-СЕРВІС»:

1. Ми орієнтовані на довготривале комплексне співробітництво: застосовуємо індивідуальний підхід для задоволення потреб кожного клієнта, пропонуємо найкращі комерційні та організаційні умови.

2. Якість будь-якої продукції від «Лаб-Сервіс» є стабільно високою.

3. Для швидкої реакції на потреби клієнтів «ЛабСервіс» має великий склад обладнання, витратних матеріалів, запасних частин та агрегатів, а також власний спеціалізований транспорт.

4. Компанія імпортує навіть рідкісні та непоширені позиції.

5. Ми приділяємо велику увагу гарантійному та після гарантійному обслуговуванню. Наша сервісна служба є однією з кращих в Україні.

«Лаб-Сервіс» надає широкий спектр послуг: продаж обладнання, його гарантійне та післягарантійне обслуговування, забезпечення оригінальними запасними частинами та витратними матеріалами.

КОМПАНІЯ ПРОПОНУЄ:

• Системи підготовки та очищення води Adrona.

• Мембранні технології, засоби для промислової та лабораторної фільтрації mdi.

• Обладнання для гістологічних лабораторій та секційних залів, реагенти, скельця, ємності для транспортування біопсії Bio-Optica.

• Лабораторні дозатори та інше обладнання IKA.

• Кріогенне обладнання MVE (Сhart).

• Біотехнології та послуги, які просувають та прискорюють розробку та виробництво терапевтичних засобів Cytiva (GE Healthcare).

• Пластикові вироби для лабораторій та медичнихзакладів Ratiolab.

• Обладнання для проведення клініко-діагностичних та мікробіологічних досліджень ERBA Mannheim.

• Системи фільтрації, комплектуючі до систем кріозберігання LEISTUNG.

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт