Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, Інше, WEB only

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державною службою України з лікарських засобів та відповідним органом МОЗ Уряду Індії

23 серпня 2024 року під час візиту в Україну Прем’єр-міністра Індії Нарендра Моді підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державною службою  України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Центральною організацією з контролю за стандартами лікарських засобів Міністерства здоров’я та сімейного добробуту Уряду Індії.

У своїй спільній заяві, Президент України та Прем’єр-міністр Індії виділили співпрацю в фармацевтичній сфері, як один із основних напрямків партнерства, а також підкреслили своє бажання, щодо подальшого розширення зв’язків, взаємодії та обміну досвідом. Зокрема, в частині навчання, проведення тестування, реєстрації, інспектування та сприяння розширенню залучення інвестицій. Повний текст можна переглянути за посиланням.

В присутності Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Індії Нарендра Моді, документ підписали Голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко та Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Раві Шанкар.

Підписання Меморандуму формально закріпило багаторічну співпрацю у фармацевтичній сфері. Регуляторні органи України та Індії уклали зазначений Меморандум задля об’єднання зусиль з протидії неякісним, фальсифікованим лікарським засобам для покращення організації забезпечення доступу населення до якісних та доступних лікарських засобів.

https://www.dls.gov.ua/

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт