Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, Інше, WEB only

«Дарниця» отримала міжнародні сертифікати, які підтверджують безпеку праці та ефективне управління впливом на довкілля

Фармацевтична компанія «Дарниця» здобула престижні міжнародні сертифікати ISO 45001 та ISO 14001, які підтверджують безпеку праці в компанії та ефективне управління впливом на довкілля. 

Нагадаємо, ISO 45001 – це стандарт ISO для систем управління охороною здоров'я та безпекою праці. Метою запровадження цього стандарту є зменшення травматизму та професійних захворювань у компанії.

Водночас, ISO 14001 – стандарт міжнародного рівня, який впроваджується з метою зведення до мінімуму шкідливого впливу діяльності виробництва на довкілля. Іншими словами, він передбачає методики та засоби, які дозволяють ефективно використовувати ресурси і скоротити відходи.

«Отримання таких важливих для нас сертифікатів означає, що ми створили надійну систему управління охороною здоров’я та безпекою праці, а також ефективно керуємо впливом на довкілля. Для «Дарниці» це важливі пріоритети діяльності, адже ми робимо українську фармацевтику ще більш безпечною та відповідальною», – каже технічний директор фармацевтичної компанії «Дарниця» Ігор Перепелиця.

https://darnytsia.ua/

 

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт