Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, Інше, WEB only

Нові рекомендації ВООЗ для підтримки виробників у зниженні ризику AMR

Рекомендації, запропоновані в керівництві, застосовуються в різних сферах виробництва, від активних фармацевтичних інгредієнтів (API) до рецептури та пакування.

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) опублікувала своє перше  керівництво щодо забруднення антибіотиками від виробництва, щоб допомогти промисловості зменшити глобальний вплив резистентності до антимікробних препаратів (AMR) . Тут обговорюється управління стічними водами та твердими відходами від виробництва антибіотиків. 

«Фармацевтичні відходи виробництва антибіотиків можуть сприяти появі нових бактерій, стійких до ліків. Контроль забруднення від виробництва антибіотиків сприяє збереженню ефективності цих життєво важливих ліків для всіх», — пояснила д-р Юкіко Накатані , виконуючий обов'язки помічника генерального директора ВООЗ з питань AMR  .

«Інвестуючи у відповідальне виробництво, компанії можуть допомогти стримати зростання стійкості до ліків, водночас займаючи вигідне позиціонування на ринку», — заявив директор з операцій і досліджень Марійн Верхоф , Access to Medicine Foundation, у відповідь на публікацію звіту організації про AMR та відповідальне виробництво.

Рекомендації ВООЗ «забезпечують незалежну та неупереджену наукову основу для регуляторів, закупівельників, інспекторів і самих галузей для включення надійного контролю забруднення антибіотиками у свої стандарти», — заявила доктор Марія Нейра , директор Департаменту навколишнього середовища, зміни клімату та охорони здоров’я ВООЗ. «Важливо те, що сильна увага до прозорості дозволить покупцям, інвесторам і широкій громадськості приймати рішення, які враховують зусилля виробників контролювати забруднення антибіотиками». 

https://www.europeanpharmaceuticalreview.com/ 

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт