Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №2 (91) травень

Гнучкість, масштабованість та точність на ринку пристроїв для інгаляцій. Технологія MG2 підкоряє групу компаній Aenova Group – проєкт на заводі в Мюнстері (Münster)

  Aenova Group розширює свою міжнародну присутнсть, пропонуючи рішення від одного постачальника відповідно до потреб клієнта. Завод компанії в Мюнстері розширює портфоліо своїх новітніх продуктів за рахунок випуску сильнодіючих препаратів, що містять активні фармацевтичні інгредієнти (АФІ) в низьких дозах, у формі порошку для інгаляцій, надаючи послуги від розробки продукта, випуску партій для клінічних досліджень та комерційних партій продукції для кінцевих ринків.

Партнерство з цією важливою компанією дало MG2 можливість довести своє технологічне лідерство. Насправді MG2 надала клієнту машину для промислового наповнення капсул, яка здатна виробляти цей спеціальний лікарський засіб для інгаляцій без компресії та пошкодження під дією всмоктування вакуумом. Ключовими технологічними перевагами стали наявність як модуля дозування порошку, здатного дозувати продукт порціями від 5 до 40 мг, так і сучасної на 100% інтегрованої в процес системи MultiNETT для контролю чистої маси кожної наповненої капсули. Ця система, запроваджена більш ніж 10 років тому, забезпечила лідерство компанії MG2 на ринку завдяки стабільності та точності дозування, а також точності визначення маси.

На заводі компанії Aenova Group в Мюнстері встановлено машину для наповнення капсул моделі PLANETA 200, що має швидкість наповнення 100 000 капсул на 1 год з можливістю її подальшого збільшення до 200 000 капсул на 1 год. Завдяки модульності наповнювача капсул клієнт із часом зможе інтегрувати додаткові дозувальні пристрої, що дозволить комбінувати різні лікарські форми, наприклад, пелети і порошки, таблетки і пелети та їхні різні поєднання.

Для німецької контрактної дослідно­виробничої компанії розробка та запуск промислового виробництва фармацевтичного продукту для інгаляцій були важливим клієнтським проєктом, і MG2 стала надійним партнером у запуску продукту в промислове виробництво.

Це стало можливим з огляду на досвід технічних співробітників у фармацевтичній галузі, а також завдяки Pharma Zone, флагману робочої моделі MG2, яка інтегрує технологічні можливості виробництва в масштабах як лабораторних пробних, так і промислових партій у приміщеннях, що відповідають стандартам фармацевтичного виробництва.

Pharma Zone дозволяє виконувати пробне дозування ще на етапі ухвалення рішення, до купівлі машини, а після придбання технології – під час стадії монтажу обладнання, яка необхідна для запуску реального виробництва.

У конкретному випадку компанії Aenova Group в Мюнстері технічні спеціалісти MG2 в галузі фарми надали цінну підтримку на етапі монтажу і в процесі розробки продукту шляхом проведення тестів із порівнювальними порошками, що дозволило клієнту зберегти багато часу.

Цей досвід дав можливіть замовнику провести важливе порівняння, а також продемонструвати різносторонність пропозиції MG2 з підтримки клієнтів – починаючи з проєктування виробничої лінії до поставок унікальних технологічних рішень та надання послуг, які пропонує сервісний департамент технічної підтримки (Technical Support Service Department).

Обидва партнери планують продовжити успішне співробітництво, завдяки чому буде можливо поєднати знання, здобуті за рахунок досвіду проєктування та відповідності стандартам GMP, з метою поліпшення здоров’я пацієнтів у всьому світі. Наступним важливим кроком стане установка різнобічної та гнучкої машини моделі FlexaLAB для наповнення капсул для проведення науково­дослідних робіт (R&D).

MG2 S.r.l.

Via del Savena, 18 40065 Pianoro (BO) – Italy

Phone: +39 051 4694111

sales@mg2.it

MG2 S.r.l.

Via del Savena, 18 40065 Pianoro (BO) – Italy

Phone: +39 051 4694111

sales@mg2.it

Офіційний представник в Україні: ТОВ «Михаил Курако»

Україна, 01001, м. Київ,

вул. Лютеранська, 3, оф. 11

Тел.: +380 (44) 279­30­95 (31­04),

факс: +380 (44) 270­56­17

www.kurako.com

kurako@kurako.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт