Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №4 (93) жовтень

Raise sails!

Українське суспільство гідно прийняло спричинені війною виклики. Багато наших уявлень трансформувалося, кожен віднайшов свою практику для виходу емоцій. Я пишаюсь тим, що українці обрали шлях боротьби, розвитку та правди. Ми стали більш адаптивними та оптимістичними. Дані статистики засвідчують, що 60% українців вірять у те, що наша країна зможе побудувати сильну економіку та невдовзі стане членом Євросоюзу.

А як наділі? Попри війну ми виробляємо, запускаємо, будуємо, вигадуємо. Згідно з відомостями звіту Global Skill Report 2022 цього року Україна посіла 8-ме місце у категорії «найсучасніша» в сфері технологій. За даними Міністерства цифрової трансформації України протягом лютого – червня наші співвітчизники відкрили понад 50 000 нових бізнесів. Сміливо? Так.  Неймовірно? Авжеж! Це стало можливим завдяки об’єднанню внутрішніх гравців галузі та представників зовнішніх європейських спільнот. Саме така підтримка та колоборація з партнерами дозволили нашій команді не зупинитися, а навпаки, вийти на новий рівень реалізації своїх можливостей, співпраці та взаємодії.

Цього року з нами трапилося багато чого вперше:

ВПЕРШЕ ми були єдиною українською компанією серед експонентів на виставці АСНЕМА 2022 у Франкфурті, на якій понад 2200 експонентів з більш ніж 50 країн світу продемонстрували новітнє обладнання та інноваційні процеси для хімічної, фармацевтичної й харчової галузей промисловості. Але про це поговоримо далі на сторінках журналу.

ВПЕРШЕ ми випустили діджитал-версію журналу. Примірник, який ви зараз читаєте, є як раз таким! Ми, як і наші партнери – фармацевтичні виробники та постачальники рішень, також цікавилися елементами цифровізації і вивчали, яким чином можна їх застосовувати у нашій сфері. Тепер нашим читачам та однодумцям, окрім звичного друкованого та онлайн-варіанта, ми пропонуємо діджитал-журнал із вбудованим інтерактивним та відеоконтентом. Незмінним залишився такий приємний звук перегортання сторінок. Зверніться до редакції, щоб дізнатися як отримати свій примірник.

ВПЕРШЕ разом з організаторами виставки CPHI WW ми провели вебінар на тему «Українська фармацевтична галузь: можливості та виклики». Його учасниками стали топ-менеджери українських фармацевтичних компаній «ІнтерХім», «Лекхім» та «Фармак», а також перший заступник міністра охорони здоров’я України. Як пройшли вісім місяців війни? Як змінилася компанія та управління нею? Які плани та інновації чекають на нас в майбутньому? Перегляньте запис за посиланням нижче. Але більше буде далі – за цей неповний рік нашим компаніям-виробникам є чим пишатися. Тому ВПЕРШЕ ми ухвалили рішення присвятити цій темі окремий спеціальний випуск. Очікуйте на нього в грудні!

ВПЕРШЕ ми виступили співзасновником Благодійного фонду «Промислова спільнота України» (#industrialcommunityofukraine). Завдяки сумісним зусиллям з нашим партнером – компанією Engenium Group – за пів року роботи фонду нам двічі вдалося зібрати кошти на обладнання для приймального відділення травматологічного пункту Київської клінічної лікарні № 6.

ВПЕРШЕ ми взяли участь у стипендіальному освітньо-кар’єрному проєкті, започаткованому Національним фармацевтичним університетом (НФаУ) та провідними фармацевтичними компаніями України. Цьогоріч завдяки підтримці партнерів-рекламодавців наш фонд вперше надав дві стипендії студентам НФаУ.

Наша команда, члени якої завжди підтримують один одного, здобула ці досягнення завдяки натхненній праці над новими проєктами та генеруванні нових ідей. Дякую вам за це!

Українці дивовижні. І це не просто популістичний вираз, про це свідчать дані досліджень. Саме такими ми є в очах 78% іноземців, які підтримують нас у боротьбі за нашу свободу. Ми зламали стереотипи про біженців, ми вже бачимо Україну другою Індонезією – комфортною країною щасливих людей.

Йдемо далі! Разом переможемо! #StandWithUkraine

Дякую!

Головний редактор
Світлана Гавриленко

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт