Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №4 (93) жовтень

Успіх компанії L.B. Bohle на виставці ACHEMA

L.B. Bohle довелося очікувати довгі чотири роки, щоб мати змогу знову представити свої рішення спеціалістам галузі на провідній виставці ACHEMA, яка відбулась у Франкфурті. Через пандемію захід двічі переносили.

Виставка для фахівців фармацевтичної та хімічної галузей промисловості працювала з 22 по 25 серпня. «Перед початком виставки ми точно не знали, чого очікувати, – розповідає Tim Remmert, виконавчий директор компанії, – але буквально останніми тижнями до івенту численні відвідувачі з усього світу почали підтверджувати свою присутність».

На виставці компанія L.B. Bohle представила машини для процесів грануляції, подрібнення та просіювання, змішування і нанесення покриття на таблетки. Крім того, продемонстрована QbCon® 1, система дійсно безперервної грануляції та сушки, унікальна на ринку, викликала великий інтерес. «Наші експонати, без сумніву, були в центрі уваги відвідувачів. Люди приходять на виставку, щоб побачити, доторкнутися й отримати відповіді на запитання щодо представлених машин. Це дуже відчувалося на виставці. У конкурентів, які не демонстрували жодних машин, було значно менше відвідувачів», – продовжує Tim Remmert.

Центральними представленими рішеннями на заході стали машини для виробництва таблеток, рішення для контейнменту і, звичайно ж, безперервне виробництво.

З обширного портфоліо рішень для виробництва таблеток компанія L.B. Bohle продемонструвала лабораторну установку BFC 5 для нанесення покриття, лабораторний блендер LM 40, а також просіювальну машину BTS і молотковий млин BTM.

Лабораторна машина для нанесення покриття BFC 5 створена як гнучка автономна установка. Система подачі/відведення, електричні компоненти та елементи управління інтегровані в один блок. Машина розроблена для робочих об’ємів партії від 2 до 13 л і тому ідеально підходить для виконання робіт із дослідження і розробок, а також для оптимізації виробничого процесу.

Лабораторний блендер LM 40 був оптимізований для робіт із дослідження і розробок, причому результати змішування можна легко масштабувати на промисловий блендер.

Просіювальна машина BTS призначена для рівномірного зменшення розміру фармацевтичних інгредієнтів. Окрім того, цю установку також можна використовувати для змішування і диспергування.

Порівняно з іншими технологіями зі зменшення розміру частинок, що існують на ринку, просіювальні машини компанії L.B. Bohle забезпечують чисельні переваги на виробництві:

  • Низький рівень шуму.
  • Вузький розподіл частинок за розмірами.
  • Високу гнучкість конструкції.
  • Більшу виробничу потужність порівняно з такою в аналогічних установках.

Наприклад, при обробці матеріалів із низькою щільністю машина серії BTS може підвищити продуктивність більш ніж на 50% порівняно зі звичайними млинами.

Молотковий млин BTM підходить для робіт із дослідження і розробок, а також для серійного або безперервного виробництва. Установка дозволяє подрібнювати порошки, агломерати і гранули. Молоткові млини добре зарекомендували себе у вирішенні задач, де потрібне точне зменшення розмірів частинок активних інгредієнтів та інших речовин, які зазвичай складно подрібнити. Молоткові млини серії BTM (Bohle Turbo Mill) мають виробничу потужність до 1500 кг/год при швидкості від 600 до 6000 об/хв.

L.B. Bohle приділила особливу увагу машинам для безперервного виробництва. Компанія відповідає на зростаючі вимоги ринку до безперервних процесів за допомогою BRC 25 – інноваційного сухого гранулятора з можливістю регулювання зазору. Серія BRC забезпечує високу виробничу потужність із мінімальними втратами матеріалу. Це досягається завдяки швидкому і точному керуванню зусилля ущільнювальних валків за допомогою повністю електромеханічного приводу. Серія BRC дозволяє контролювати ширину зазору та забезпечує рівномірне ущільнення матеріалу в широкому діапазоні виробничої продуктивності – від <1 до 400 кг/год.

З установкою QbCon® 1 компанія L.B. Bohle пропонує революційну запатентовану систему дійсно безперервної вологої грануляції та сушки, яка відповідає вимогам до якості фармацевтичного виробництва. Її першою і найважливішою перевагою є короткий час перебування гранул у сушці з вузьким розподілом часу перебування. Ця властивість дуже важлива, оскільки дає можливість відбраковувати лише продукти з дефектами, а також запобігає викиданню занадто великої партії продукту.

Крім того, вузький розподіл часу перебування спрощує відстеження матеріалу під час безперервного процесу. Відстеження від готових таблеток до вхідних продуктів або подальше відстеження від вхідних продуктів до готових таблеток стає легшим і менш складним.

Установка QbCon® 1 економить простір і підходить для невеликої виробничої потужності (номінальна продуктивність становить 0,5–2,5 кг/год).

Офіційний представник в Україні: ТОВ «Михаил Курако»
Україна, 01001, м. Київ,
вул. Лютеранська, 3, оф. 11
Тел.: +380 (44) 279-30-95 (31-04)
Факс: +380 (44) 270-56-17
www.kurako.com
kurako@kurako.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт