Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2024, № 2 (101) травень

АСНЕМА 2024: компанія Marchesini Group святкує 50 років інновацій

АСНЕМА— одна з найочікуваніших подій для хімічних, фармацевтичних та біотехнологічних компаній у всьому світі. Виставка, проведення якої запланованез 10 по 14 червня, стане особливою нагодою для Marchesini Group, оскільки цього року компанія святкує своє 50-річчя. Окрім того, презентуючи широкий асортимент машин і виробничих ліній для фармацевтичної промисловості, Група запрошує відвідувачів приєднатися до святкування і разом обговорити майбутнє, поділитись новими ідеями та проєктами.

На стенді G3 в залі 3.1 буде представлено кілька рішень, розроблених різними підрозділами Групи, зокрема інноваційний продукт, призначений для підвищення продуктивності компаній, що спеціалізуються на виробництві стерильних ін’єкційних препаратів. Лінія під ізолятором для стерильного наповнення, укупорюваннята маркування флаконів різних розмірів створена для надзвичайно швидкої роботи: на ній можна виробляти до 500 флаконів за 1 хв зі 100% IPC. Роботу лінії буде представлено у перший день заходу, 10червня, з офіційною презентацією для представників преси та експертів індустрії о 12.00.

Крім інновації, розробленої асептичним підрозділом, Група також продемонструє кілька машин, виготовлених Pharma Process та Pharma Laboratory, які повністю відповідають суворим стандартам Належної виробничої практики(GMP). На стенді будуть два моно-блоки: один для упаковки твердих, інший — порошкових продуктів. Перший складається з блістерної машини, обладнаної системою SEAVision Line Clearance, та картонажної машини з інтегрованим модулем Track & Trace; другий — це компактне рішення для наповнення порошком зі 100% контролем маси, розроблене компанією M.A.R, брендом, який нещодавно приєднався до Групи.

Нові пропозиції від підрозділу Pharma Packaging, що будуть представлені на стенді, презентують лінію для упаковки та маркування ін’єкційних ручок з роботизованою ділянкою з точним та гнучким розміщенням ручок у паперовий лоток.

Крім того, в окремій зоні, присвяченій цифровому напряму, будуть представлені останні інновації в сфері цифрової еволюції та штучного інтелекту, зокрема рішення з прогнозованого обслуговування Morpheus, зміну формату за допомогою доповненої реальності та останні технології, пов’язані із застосуванням роботизованих систем.

50 років історії з постійним фокусом на майбутньому

Marchesini Group завершила202 3р. з оборотом EUR 591 млн, що свідчить про його зростання на 15% порівняно з показником 2022 р. У 2024 р. Група планує зміцнити свої стратегічні активи, дотримуючись такої самої стратегії, що й минулого року, та прагнучи подальшого зростання. «Для досягнення цих цілей і кращої підготовки до викликів, що стоять перед нами, ми будемо продовжувати інвестувати в робототехніку, системи бачення і штучний інтелект,— коментує Pietro Cassani, генеральний директор компанії Marchesini Group. — Побудова майбутнього разом також означає прагнення зосередитись на інтересах молоді та проблемах освіти, продовжуючи подорожувати та поширювати ідеї та інновації в усьому світі. Протягом останніх місяців ми відкрили нові філії в Південній Америці, Азії та Північній Африці, забезпечуючи ще більше впливу та присутності у понад 116 країнах світу. 100% нашого виробництва залишається в Італії, де ми посилюємо потужності, розпочавши розширення на деяких із наших об’єктів, розташованих у Тоскані, Ломбардії та Емілії-Романьї».

Моноблок для упаковки твердих лікарських форм, який складається з блістерної машини Integra 720, обладнаної системою SEA Vision Line Clearance, та картонажної машини з інтегрованим модулем Track & Trace

Лінія для упаковки та маркування ін’єкційних ручок з роботизованою ділянкою з точним та гнучким розміщенням ручок у паперовий лоток

 

Marchesini Group S.p.A.

https://www.marchesini.com/

Branch office in Kyiv: Marchesini Group Ukraine LLC

office 505, 15, Turgenevska str.01054, Kyiv, Ukraine

Tel.: +38 (044) 590-51-56 Email: info@marchesini.com.ua

 

 

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт