Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2024, № 3 (102) вересень

IMA Group придбала підрозділи пакувального обладнання та пакувальних матеріалів компанії Sarong IMA Group посилює свою присутність у фармацевтичному секторі та секторі споживчих товарів

IMA Group посилює свою присутність у фармацевтичному секторі та секторі споживчих товарів

1 серпня 2024 р. IMA Group, створивши нову компанію — IMA Sarong, завершила закриття угоди щодо придбання підрозділів пакувального обладнання та пакувальних матеріалів компанії Sarong, що розташовані в Reggiolo (Reggio Emilia), Італія.

Підрозділ пакувального обладнання Sarong розробляє, виготовляє та продає автоматичні термоформувальні машини для формування, наповнення та запечатування (FFS) і наповнення та запечатування (FS), призначені для одноразового використання, насамперед для фармацевтичної галузі, а також для ринків товарів для дому та особистої гігієни.

Працюючи з 1972 р., підрозділ пакувального обладнання Sarong на сьогодні є беззаперечним світовим лідером із майже 70% вста-новлених одиниць обладнання для виробництва супозиторіїв завдяки дуже широкому асортименту продукції, досвіду в галузі досліджень і розробок, а також високоякісному післяпродажному обслуговуванню. З роками компанія розширила своє портфоліо пакувальних ліній FFS, додавши моделі для малого, середнього та великого виробництва, від 6000 до 30 000 супозиторіїв/овулі на 1 год, упакованих у пластикові плівки або алюмінієву фольгу, а також машини для дозування рідких і напіврідких фармацевтичних продуктів.

Підрозділ пакувальних матеріалів компанії Sarong є лідером на світовому ринку з переробки та продажу плівки та фольги для супозиторіїв/овулі. Цей підрозділ також працює як переробник жорстких термоформувальних плівок для рідких і напіврідких фармацевтичних продуктів. Підрозділ пакувальних матеріалів Sarong постійно шукає нову екологічно чисту сировину, таку як пластик, що підлягає вторинній переробці, компостовані смоли, перероблений алюміній і лаки, що не містять полівініл хлориду.
Придбання підрозділів пакувального обладнання та пакувальних матеріалів компанії Sarong (загальна кількість працівників — 125) сприяло збагаченню портфоліо передових пакувальних рішень IMA Group і є наступним кроком у стратегії зміцнення своєї присутності на фармацевтичному ринку.
Разом із портфоліо картонувальних машин IMA Safe та фінальними рішеннями IMA End of Line компанія пропонує комплексні лінії навіть у цьому секторі, ще більше підтверджуючи концепцію постачальника Аll-In-Оne для фармацевтичного ринку.
Дізнайтеся більше за посиланням
https://ima.it/pharma/brands/ima-safe/about-ima-sarong/

www.ima.it/pharma
Зоран Бубало
Zoran@bubalo.rs
Тел.: +380 (63) 442-56-48

 

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт