Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2024, № 3 (102) вересень

На виставці CPHI 2024 Marchesini Group святкує 50 років інновацій: нова картонажна машина та новітні технології диджитал-підрозділу

Marchesini Group, провідна компанія з виробництва комплексних ліній для фармацевтичної та косметичної галузей промисловості, візьме участь у виставці CPHI 2024, яка цьогоріч відбудеться в Мілані з 8 по 10 жовтня. Це стане важливою подією для Групи, яка святкує своє 50-річчя демонстрацією нової картонажної машини на цьому заході. Ця фундаментальна машина поклала початок діяльності компанії, адже наприкінці 70-х років минулого століття Massimo Marchesini почав роботу над проєктуванням першої картонажної машини безперервної дії з технічними і конструктивними особливостями, які революціонізували тогочасні стандарти галузі.

Нова універсальна швидкісна картонажна машина з переривчастим режимом роботи моделі MA-i 150

Cьогодні, як і тоді, Група не зупиняє роботу над оновленням свого асортименту обладнання, підтвердженням чого стане презентація нової машини MA-i 150 на стендах 18 C41 і 18 C37. Ця універсальна та швидка картонажна машина з переривчастим режимом роботи має більш просту систему очистки та функціональний дизайн, характерний для рішень від Marchesini Group. Машина може працювати з широким діапазоном форматів флаконів із максимальною швидкістю 150од./хв. Універсальність забезпечується завдяки гнучким вбудованим системам закриття та можливості зміни форматів безвикористання інструментів.
Також на стенді будуть представлені кілька рішень від лабораторного підрозділу компанії Dott. Bonapace. Відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з інноваційними настільними машинами, зокрема двоканальною системою для підрахунку та наповнення флаконів таблетками, капсулами та пігулками. Крім того, відвідувачам виставки продемонструють два універсальні компактні рішення: наповнювач для капсул із можливістю наповнення будь-якою формою — твердою, рідкою та їхніми комбінаціями, а також ефективний ротаційний таблетпрес — ідеальний для досліджень, розробок і виробництва невеликих серій таблеток. Окрім цього, можна побачити комплексну лінію для формування, охолодження та запаювання овулів і супозиторіїв.
У виставковій зоні Групи будуть представлені рішення від компанії M.A.R. — бренду, що спеціалізується на виробництві машин для наповнення флаконів, шприців і картриджів порошками і рідинами, а також від компанії SEA Vision, головним напрямом діяльності якої є системи машинного зору.
В цілому всі представлені на виставці рішення будуть зосереджені на фармацевтичному виробництві та технологічних інноваціях. Відвідувачі заходу зможуть побачити новітні розробки стосовно цифрової трансформації та штучного інтелекту. Серед них і Morpheus — рішення для предиктивного технічного обслуговування, яке допомагає замовникам підвищити продуктивність і поглибити знання та навички управління на своїх машинах. Крім того, можна буде ознайомитися з порталом для замовників, що включає низку послуг для задоволення потреб клієнтів, а також зміну формату за допомогою доповненої реальності. Ця проста та інтуїтивно зрозуміла технологія дозволяє фармацевтичним компаніям швидко та ефективно навчати своїх техніків, мінімізуючи ризик виникнення помилок. Також буде продемонстровано новий роботизований острів для збору продукції, вдосконалений штучним інтелектом.

Marchesini Group S.p.A.
https://www.marchesini.com/
Branch office in Kyiv: Marchesini Group Ukraine LLC
office 505, 15, Turgenevska str.  01054, Kyiv, Ukraine
Tel.: +38 (044) 590-51-56 Email: info@marchesini.com.ua

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт