Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №3 (92) серпень

ACHEMA 2022: Marchesini Group представляє свої найновіші продукти для фармацевтичного сектора. Зіркою шоу стане INTEGRA 720V для серіалізації та агрегації блістерів у пачках

На цій виставці, яка кожні три роки об’єднує компанії з понад 50 країн світу, Marchesini Group презентує широкий вибір своїх машин і ліній, розроблених для фармацевтичної промисловості, з інноваційними функціями у сферах Індустрії 4.0, стабільності, безпеки та відстеження продукції.

У центрі стенда G3 в залі 3.1 буде демонструватися сучасне рішення для пакування, серіалізації та відстеження продукції в блістерах, розроблене у співпраці зі стратегічним партнером SEA Vision – компанією, що спеціалізується на системах машинного зору. Разом з INTEGRA 720V – роботизованою інтегрованою лінією для пакування блістерів у картонну пачку – розробники покажуть машину для етикетування BL-A525 CW у комплекті із вбудованою ваговою системою для динамічного зважування та контролю картонних пачок. Що робить цю лінію інноваційною, так це включення в оснащення машини нової технології, унікальної для фармацевтичного ринку: повний пакет програмного забезпечення, який проводить агрегацію блістерів у картонну пачку.

Це стратегічно важливе рішення для всіх ситуацій, коли блістери продаються, розповсюджуються або відокремлюються від оригінальної упаковки кінцевим користувачем чи іншими учасниками ланцюжка розповсюдження, наприклад у лікарнях чи в аптеках у багатьох країнах. Незважаючи на те, що регулятори ще не вимагають серіалізації окремих блістерів, така технологія має на меті надати постачальникам додаткову можливість для захисту споживачів і боротьби з підробкою фармацевтичних продуктів, заздалегідь підготувавшись до майбутнього та його вимог.

Лінія INTEGRA додатково оснащена функціоналом для превентивного обслуговування, розробленим групою Marchesini. Дані з інтегрованих у машину датчиків (IoT) збираються та аналізуються за допомогою алгоритмів штучного інтелекту (AI), далі перетворюються на корисну для оператора інформацію і відображаються за допомогою спеціальної веб-платформи, яку буде продемонстровано на виставці. Перевірка цієї інформації дозволить виявити аномалії та заздалегідь запланувати технічне обслуговування для уникнення будь-яких збоїв.

В доповнення до цієї нової технології для твердих продуктів Група також представить ще дві інноваційні лінії для перевірки та пакування продуктів у стік-пакети.

Відвідувачі зможуть побачити першу із двох ліній, що складається з інспекційної машини CMP Phar.ma, здатної перевіряти 400 флаконів на хвилину: завдяки інноваційним системам перевірки на основі нейронних мереж і технології штучного інтелекту (AI) нова машина підвищує продуктивність та забезпечує максимальну гнучкість і точність роботи. Лінію доповнено надзвичайно високошвидкісною етикетувальною машиною RL-F800, розробленою підрозділом Neri, з поворотною системою подачі роторним колесом та поворотним роликовим конвеєром, і машиною TM3 для укладання флаконів у лотки з функцією підрахунку. Інтегровані на лінії камери SEA Vision забезпечують оптичний контроль вмісту лотка.

Крім того, лінія для пакування продуктів у стік-пакети складається з пакувальної машини у стіки Schmucker моделі MT1300 на 12 доріжок, системи укладання і підрахунку та картонажної машини моделі MA80. Ця лінія призначена, зокрема, для обробки пакувальних матеріалів на основі поліпропілену (з поліетиленом і без нього), таких як пластикові мономатеріали, що переробляються на 100%, на кшталт OPP (орієнтований поліпропілен) або BOPP (двовісно орієнтований поліпропілен), із металізованим проміжним шаром.

Такий вибір відображає прагнення Групи до розширення спектра рішень, в яких використовуються екологічно чисті пакувальні матеріали, і є частиною більш широкого нового проєкту «Be» («Бути») щодо екологічної, соціальної та економічної стійкості.

Автономні машини на виставці

Також учасники виставки зможуть ознайомитися з трьома автономними машинами включно із FSP05, автоматичним рішенням для наповнення та закупорювання RTU (готових до використання) флаконів, картриджів і шприців у гніздах. Ця машина, створена підрозділом Corima і вже закріплена на ринку, буде представлена з новою технологією розливу з використанням «одноразових об’ємних насосів», розроблених Neoceram у співпраці з Marchesini Group. Водночас FSP05 можна налаштувати з іншими системами дозування, такими як стандартні роторно-поршневі насоси, як у версії систем мийки CIP/SIP, так і у версії для автоклавування, а також із перистальтичними насосами.

Відвідувачі виставки матимуть можливість побачити вакуумний турбоемульгатор TURBO-MEK 1000 для роботи з рідкими продуктами, створений компанією Dumek, брендом Групи, що спеціалізується на технологічних рішеннях для фармацевтичних продуктів. Машина, розроблена відповідно до рекомендацій із гігієнічного виконання та очищення, є надзвичайно гнучкою та ідеально підходить для роботи із широким спектром продуктів, оскільки вона оснащена внутрішньою турбіною і другою турбіною для зовнішньої переробки продукту.

Це рішення також містить SMART TC, інтелектуальну систему, запатентовану Dumek, яка не тільки сприяє економії енергії на стадіях нагріву та охолодження, але й гарантує більш точне керування технологічними стадіями, забезпечуючи більшу відтворюваність.

І останнє, але не менш важливе: на стенді буде представлено рішення Dott.Bonapace, компанії, розташованої в Кузано-Міланіно (Мілан), яка стала частиною Групи Marchesini у 2021 р. та спеціалізується на розробці лабораторного обладнання, на малому промисловому виробництві високотехнологічних фармацевтичних препаратів, а також на проведенні досліджень та розробках.

На виставці буде продемонстровано автоматичну машину для наповнення IN-CAP SE, здатну обробляти до 3000 капсул на годину і призначену для дозування різних продуктів (таких як порошки, рідини, пелети і таблетки) в одну капсулу з більш ніж 20 можливими комбінаціями.

Ви можете замовити показ тут:
www.blistertrackandtrace.com
www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт