Objective informational resource
for industry professionals

Pharmaceutical Industry review/Фармацевтична галузь, 2022, № 3 (92) August

ACHEMA 2022: Marchesini Group presents its latest products for the pharma sector. The star of the show will be INTEGRA 720V for the serialisation and aggregation in cartons of blisters

На цій виставці, яка кожні три роки об’єднує компанії з понад 50 країн світу, Marchesini Group презентує широкий вибір своїх машин і ліній, розроблених для фармацевтичної промисловості, з інноваційними функціями у сферах Індустрії 4.0, стабільності, безпеки та відстеження продукції.

У центрі стенда G3 в залі 3.1 буде демонструватися сучасне рішення для пакування, серіалізації та відстеження продукції в блістерах, розроблене у співпраці зі стратегічним партнером SEA Vision – компанією, що спеціалізується на системах машинного зору. Разом з INTEGRA 720V – роботизованою інтегрованою лінією для пакування блістерів у картонну пачку – розробники покажуть машину для етикетування BL-A525 CW у комплекті із вбудованою ваговою системою для динамічного зважування та контролю картонних пачок. Що робить цю лінію інноваційною, так це включення в оснащення машини нової технології, унікальної для фармацевтичного ринку: повний пакет програмного забезпечення, який проводить агрегацію блістерів у картонну пачку.

Це стратегічно важливе рішення для всіх ситуацій, коли блістери продаються, розповсюджуються або відокремлюються від оригінальної упаковки кінцевим користувачем чи іншими учасниками ланцюжка розповсюдження, наприклад у лікарнях чи в аптеках у багатьох країнах. Незважаючи на те, що регулятори ще не вимагають серіалізації окремих блістерів, така технологія має на меті надати постачальникам додаткову можливість для захисту споживачів і боротьби з підробкою фармацевтичних продуктів, заздалегідь підготувавшись до майбутнього та його вимог.

Лінія INTEGRA додатково оснащена функціоналом для превентивного обслуговування, розробленим групою Marchesini. Дані з інтегрованих у машину датчиків (IoT) збираються та аналізуються за допомогою алгоритмів штучного інтелекту (AI), далі перетворюються на корисну для оператора інформацію і відображаються за допомогою спеціальної веб-платформи, яку буде продемонстровано на виставці. Перевірка цієї інформації дозволить виявити аномалії та заздалегідь запланувати технічне обслуговування для уникнення будь-яких збоїв.

В доповнення до цієї нової технології для твердих продуктів Група також представить ще дві інноваційні лінії для перевірки та пакування продуктів у стік-пакети.

Відвідувачі зможуть побачити першу із двох ліній, що складається з інспекційної машини CMP Phar.ma, здатної перевіряти 400 флаконів на хвилину: завдяки інноваційним системам перевірки на основі нейронних мереж і технології штучного інтелекту (AI) нова машина підвищує продуктивність та забезпечує максимальну гнучкість і точність роботи. Лінію доповнено надзвичайно високошвидкісною етикетувальною машиною RL-F800, розробленою підрозділом Neri, з поворотною системою подачі роторним колесом та поворотним роликовим конвеєром, і машиною TM3 для укладання флаконів у лотки з функцією підрахунку. Інтегровані на лінії камери SEA Vision забезпечують оптичний контроль вмісту лотка.

Крім того, лінія для пакування продуктів у стік-пакети складається з пакувальної машини у стіки Schmucker моделі MT1300 на 12 доріжок, системи укладання і підрахунку та картонажної машини моделі MA80. Ця лінія призначена, зокрема, для обробки пакувальних матеріалів на основі поліпропілену (з поліетиленом і без нього), таких як пластикові мономатеріали, що переробляються на 100%, на кшталт OPP (орієнтований поліпропілен) або BOPP (двовісно орієнтований поліпропілен), із металізованим проміжним шаром.

Такий вибір відображає прагнення Групи до розширення спектра рішень, в яких використовуються екологічно чисті пакувальні матеріали, і є частиною більш широкого нового проєкту «Be» («Бути») щодо екологічної, соціальної та економічної стійкості.

Автономні машини на виставці

Також учасники виставки зможуть ознайомитися з трьома автономними машинами включно із FSP05, автоматичним рішенням для наповнення та закупорювання RTU (готових до використання) флаконів, картриджів і шприців у гніздах. Ця машина, створена підрозділом Corima і вже закріплена на ринку, буде представлена з новою технологією розливу з використанням «одноразових об’ємних насосів», розроблених Neoceram у співпраці з Marchesini Group. Водночас FSP05 можна налаштувати з іншими системами дозування, такими як стандартні роторно-поршневі насоси, як у версії систем мийки CIP/SIP, так і у версії для автоклавування, а також із перистальтичними насосами.

Відвідувачі виставки матимуть можливість побачити вакуумний турбоемульгатор TURBO-MEK 1000 для роботи з рідкими продуктами, створений компанією Dumek, брендом Групи, що спеціалізується на технологічних рішеннях для фармацевтичних продуктів. Машина, роз-роблена відповідно до рекомендацій із гігієнічного виконання та очищення, є надзвичайно гнучкою та ідеально підходить для роботи із широким спектром продуктів, оскільки вона оснащена внутрішньою турбіною і другою турбіною для зовнішньої переробки продукту.

Це рішення також містить SMART TC, інтелектуальну систему, запатентовану Dumek, яка не тільки сприяє економії енергії на стадіях нагріву та охолодження, але й гарантує більш точне керування технологічними стадіями, забезпечуючи більшу відтворюваність.

І останнє, але не менш важливе: на стенді буде представлено рішення Dott.Bonapace, компанії, розташованої в Кузано-Міланіно (Мілан), яка стала частиною Групи Marchesini у 2021 р. та спеціалізується на розробці лабораторного обладнання, на малому промисловому виробництві високотехнологічних фармацевтичних препаратів, а також на проведенні досліджень та розробках.

На виставці буде продемонстровано автоматичну машину для наповнення IN-CAP SE, здатну обробляти до 3000 капсул на годину і призначену для дозування різних продуктів (таких як порошки, рідини, пелети і таблетки) в одну капсулу з більш ніж 20 можливими комбінаціями.

Ви можете замовити показ тут:
www.blistertrackandtrace.com
www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт