Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №3 (92) серпень

Нові стандарти і нові технології від компанії Universal Pack

Протягом останніх декількох років ми безупинно удосконалювали своє обладнання для екологічного пакування. Нові процедури і технології допомагають нашому ринку підвищувати власні стандарти, тому як розробники пакувального обладнання ми запроваджуємо новітні інструменти, щоб гідно зустрічати сучасні виклики. Необхідність гнучкості, можливості відстежувати продукт та екологічності, а також увага до споживачів спонукають нас постійно вдосконалювати свої пропозиції.

Просто і гігієнічно

Пакувальне обладнання виробництва компанії Universal Pack створене, щоб гарантувати найвищий рівень гігієни в найпростіший спосіб. Відділ R&D розробив автоматичні системи CIP для повного очищення внутрішніх частин систем дозування без необхідності їх демонтажу. Метою цього рішення є зменшення часу простою шляхом забезпечення готових до роботи запасних блоків. Усі системи очищення спроєктовані та виготовлені відповідно до рекомендацій EHEDG і санітарного стандарту 3-A.

Наступний рівень гігієни містить у собі технологію Ultraclean, оснащений ламінарним потоком для запобігання забрудненню продукту шляхом відокремлення блоку дозування та формування від навколишнього середовища. Гігієнічна пропозиція поширюється також і на упаковку: лампи для захисту від забруднення та для стерилізації забезпечують найвищий гігієнічний рівень багатошарової плівки.

Відстежування та сертифікація

Ми кодуємо кожен окремий компонент особливим чином, відстежуючи його повний шлях і надаючи документацію, яка підтверджує відповідність усіх компонентів стандартам фармацевтичної та харчової галузей промисловості. Необхідний список містить зокрема: сертифікати на матеріали і частини, що контактують з продуктом, сертифікати на зварювання та калібрування, а також повне відстежування деталей. Сертифікати, якими забезпечує компанія, – це не тільки документи для підтвердження якості та відповідності компонентів, а й інші сертифікати щодо конструювання та ефективності лінії. Список доповнено сертифікатами IQ (кваліфікація встановлення), OQ (операційна кваліфікація), PQ (кваліфікація продуктивності), FDS (особливості функціонального дизайну), HDS (особливості проєктування обладнання), аналізом ризиків, спеціальними протоколами FAT та SAT.

Користь для планети

Безперервні дослідження у сфері зниження вуглецевого сліду в пакувальній промисловості, а також щодо зменшення викидів вуглецю в пакувальній промисловості сприяли оптимізації конструкцій обладнання для пакування перероблених, перероблюваних і біорозкладних багатошарових матеріалів. Оцінку життєвого циклу використовують для визначення, як впливає наш продукт на довкілля, і пошуку оптимальних шляхів зменшення такого впливу. Це аналіз на 360°, який виходить за рамки простого виробництва упаковки і включає кожен крок процесу виробництва пакувального обладнання. У тісній співпраці з головними глобальними постачальниками плівки ми розробляємо наші рішення і перевіряємо їх за згодою з головними міжнародними компаніями для забезпечення їх рішеннями «під ключ», щоб працювати з екологічними матеріалами для пакування.

Лабораторія компанії

Понад 30 років наукових досліджень. Внутрішню лабораторію компанії було створено з метою розроблення найбільш екологічних та ефективних рішень для пакування. Дослідження лабораторії дозволяють оптимізувати дизайн обладнання, підвищити його ефективність та надійність шляхом вивчення найважливіших характеристик продукту і нових багатошарових матеріалів. Тому ми готові пакувати будь-який продукт, використовуючи найновіші екологічні багатошарові матеріали останнього покоління, і завжди шукаємо шляхи для створення нових.

Регіональний представник «Бютлер & Партнер»

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт