Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №3 (96) червень

Перевірені роками технології Miele Professional для фармацевтичної промисловості

Мiele має загальновизнану репутацію як виробник високоякісної техніки, що поєднує надійність, інновації та передові технології. Компанія постійно проводить дослідження та розробки, щоб забезпечити оптимальними рішеннями лабораторії фармацевтичної, хімічної, біотехнологічної та харчової галузей промисловості.

Одним з ключових продуктів Miele для фармацевтики є мийки для дезінфекції та миття лабораторного посуду. Ці мийки мають широкий спектр функцій, що дозволяє забезпечити бездоганну чистоту та безпеку посуду. Вони оснащені спеціально розробленими програмами, які гарантують ефективне видалення біологічних забруднень, вірусів, бактерій та інших шкідливих речовин з лабораторного посуду.

Одна з визначних особливостей мийок виробництва Miele – їхня простота в експлуатації. Інтуїтивний і зручний інтерфейс дозволяє операторам легко вибрати необхідні налаштування та програми для виконання завдань з миття та дезінфекції. Крім того, мийки Miele економічно споживають воду та енергію, що дозволяє знизити витрати і зменшити вплив на довкілля.

Miele Professional віддає перевагу використанню інноваційних матеріалів та передових технологій, завдяки чому гарантує довговічність і надійність пристроїв, а також легкість їх утримання в чистоті. Компанія враховує індивідуальні потреби клієнтів та забезпечує можливість налаштування мийок з урахуванням конкретних вимог лабораторій. Спеціальні пакети програм, що включають програми з дезінфекції, забезпечують бездоганні результати та делікатний догляд за лабораторним посудом. Також звертають на себе увагу продумана ергономіка, зручність і простота управління.

Ідеальне поєднання. Нова лабораторна мийка SlimLine PLW 7111

Нові лабораторні посудомийні машини SlimLine серії PLW 7111 завширшки всього 650 мм встановлюють новий стандарт з продуктивності і простоти використання. Система для миття, розроблена повністю з нуля, відрізняється значно вищою продуктивністю порівняно з попередньою серією і завдяки насосу зі змінною швидкістю дозволяє регулювати режим роботи і витрату води залежно від навантаження машини.

Високоякісний кольоровий сенсорний дисплей у поєднанні з інноваційним багатобарвним підсвічуванням камери забезпечує інтуїтивно зрозуміле завантаження і можливість легко стежити за всім процесом. Система EasyLoad, яка тепер доступна і в машинах SlimLine, полегшує завантаження і допомагає користувачеві правильно розташувати лабораторний посуд. Завдяки розумному використанню мийного відділення в системі EasyLoad місткість, наприклад, для флаконів об’ємом 100 мл може бути збільшена на понад 50% порівняно з попередньою серією.

Лабораторні мийки під стільницю серії PG 85

Лабораторні мийні машини Miele Professional серії PG 85 зменшують зусилля та витрати на миття, а також заощаджують дорогоцінний час. Ручна підготовка лабораторного посуду до повторного використання вимагає багато часу, води і хімікатів без впевненості у відтворюваності якості очищення, підтверджених результатами аналізу. Лабораторні мийки під стільницю від Miele Professional – це ефективне та економічне рішення для обробки посуду в невеликих лабораторіях (наприклад, у школах і університетах) та на малих і середніх підприємствах. Ці мийки характеризуються на 150% більшою потужністю порівняно з ручним миттям. Лабораторні посудомийні машини миють більше скляного посуду та лабораторного обладнання за той самий час. Вони вже неодноразово перевірені часом та мають бездоганну результативність. Висока продуктивність машин серії PG 85 (до 260 інжекторних форсунок) у поєднанні з модулями для піпеток і лабораторного скляного посуду досягнута завдяки оптимізованим розмірам камери і повністю переробленому асортименту носіїв вантажу, що економить час і місце для зберігання, а також зменшує витрати.

Завдяки своєму підходу до виробництва та відмінній якості продукції Miele посідає провідні позиції на ринку професійного обладнання для лабораторій. Продукція компанії використовується в лабораторіях у всьому світі для досягнення найвищих стандартів щодо гігієни та ефективності.

Розробляючи рішення для підготовки лабораторного посуду, спеціалісти Miele Professional завжди тісно співпрацюють як із фахівцями промислових і дослідницьких лабораторій, так і з відомими виробниками скляного посуду. Результатом такої інноваційної співпраці є обладнання та процеси, які повністю задовольняють потреби найвимогливіших користувачів.

Якими б не були вимоги лабораторії, Miele Professional запропонує ефективні мийки-дезінфектори різного розміру з великим вибором кошиків, вставок і модулів для надійного утримання саме того скляного посуду, який потрібен виробнику. Спеціальні процедури та технологічні хімічні реагенти, оптимально узгоджені з високоефективними системами для очищення Miele, забезпечують ретельну та делікатну обробку лабораторного обладнання.

Отже, Miele – це виробник, який відповідає потребам сучасних лабораторій, пропонуючи надійні та інноваційні мийки для дезінфекції та миття лабораторного посуду. Завдяки впевненості у високій якості своєї продукції компанія Miele є надійним партнером у наукових дослідженнях та роботі лабораторій в усьому світі.

ТОВ «МІЛЄ»
Україна, 01033, м. Київ
вул. Жилянська, 48–50А
Тел.: +38 (044) 496-03-00
Факс: +38 (044) 494-22-85
www.professional.miele.ua
info@miele.ua

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт