Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №3 (96) червень

Рішення Marchesini Group на виставці interpack 2023

Компанія Marchesini Group взяла участь у роботі виставки іnterpack 2023, де на стенді площею понад 1500 м2 презентувала 50 машин. Екологічність, цифрові інновації, стерильне наповнення, інспекція продуктів, простежуваність та індивідуальні рішення були головними мотивами виставкового досвіду Групи, задуманого як подорож до відкриттів через машини, лінії та послуги, розроблені для задоволення всіх потреб підприємств фармацевтичної та косметичної галузей промисловості.

Серед найбільших інновацій Marchesini Group, продемонстрованих на виставці, яка проходила в Дюссельдорфі з 4 по 10 травня, була велика зона, присвячена питанням екологічності та рішенням для упаковки фармацевтичних або косметичних продуктів із екологічно чистих матеріалів. Зокрема, відвідувачі побачили на стенді машину для пакування флаконів у лотки з паперу. Це рішення було представлено разом із самим паперовим лотком нового дизайну, повністю розробленим і створеним фахівцями Групи, який забезпечує близько 50% економії паперу та стільки ж економії клею порівняно з моделями, які зараз є на ринку.

Більше того, новий лоток з паперу має меншу товщину, що забезпечує економію місця на 30%, коли продукт вміщено всередині коробки. Це має очевидні переваги під час транспортування з точки зору місткості завантаження та викидів CO2. Спеціалісти Групи, які більше десяти років розробляють рішення для лотків з паперу як ефективну та безпечну альтернативу термоформованому пластику, створили цей новий прототип, щоб підтвердити ще більш відповідальне ставлення до вибору пакувального матеріалу, використання якого зменшує витрати на виробництво та запобігає відходам.

Також на виставці в окремій зоні була представлена повна лінія для виробництва блістерних продуктів. Вона включає перш за все інтегроване, роботизоване рішення, яке забезпечує пакування таблеток в блістер з алюмінію зі зменшеним вмістом ПВХ, що повністю переробляється та повторно використовується, а потім продукт вкладається в пачку. Лінію доповнив моноблок, у складі якого є машини для групового пакування та палетизатор, оснащений інноваційним роботом X-Fly. Відвідувачі стенда побачили термоформувальну машину для формування лотків з мономатеріалу із R-PET і PET, що містить до 80% матеріалу, який підлягає переробці, розроблену для роботи з флаконами, а також лінію, що складається з 12-смугової машини для стіків Schmucker, системи для інспектування стіків та картонажної машини.

Ця лінія була розроблена для обробки пакувальних матеріалів на основі поліпропілену (з поліетиленом і без нього), таких як 100% придатний для вторинної переробки пластик з мономатеріалів, OPP або BOPP, з металізованим проміжним шаром. Завдяки своїй придатності для контакту з харчовими продуктами цей матеріал є вдалою заміною класичного PET/ALU-матеріалу на основі поліолефіну для виробництва високобар’єрної гнучкої упаковки.

На цій міжнародній виставці Група показала всі інновації, пов’язані з екологічністю, що було однією з головних тем іnterpack: багато клієнтів скористалися нагодою, щоб обговорити свої проєкти.

Виставка в Дюссельдорфі також стала унікальною можливістю продемонструвати клієнтам доступне рішення для прогнозованого технічного обслуговування, яке допоможе їм підвищити продуктивність, глибше вивчити придбані машини та отримати найбільше переваг. Завдяки датчикам, встановленим на машині (мережі IoT), які забезпечують точний моніторинг, а також інструментам для збору та аналізу даних за допомогою алгоритмів штучного інтелекту клієнти можуть цілодобово стежити за «здоров’ям» своїх машин і заздалегідь планувати їхнє технічне обслуговування, що запобігатиме можливим неполадкам. На виставці також була можливість ознайомитися з Порталом для клієнтів із набором послуг, адаптованих до потреб замовників, що забезпечує динамічний обмін інформацією в режимі реального часу. Окрім панелей для аналізу даних системи Morpheus, портал також містить цифрову онлайн-документацію для придбаних машин, сервісну платформу для обробки запитів на обслуговування безпосередньо з відділом післяпродажного обслуговування Marchesini Group та інтерактивний посібник із запчастинами для швидшого та ефективнішого замовлення оригінальних запчастин виробництва компанії Marchesini Group.

www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт