Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №3 (96) червень

Розширення можливостей контролю якості продукції фармацевтичної промисловості

Universal Pack приділяє велику увагу контролю якості, щоб гарантувати, що її пакувальні машини для виробництва монодозних продуктів відповідають найвищим стандартам, які діють у фармацевтичній промисловості. Компанія запровадила суворі процеси контролю якості впродовж всього циклу виробництва та тестування.

Ранні етапи: контроль якості у виробничому процесі

Universal Pack підтримує суворі критерії щодо оцінки і відбору постачальників компонентів і матеріалів. Компанія співпрацює з перевіреними постачальниками, які ретельно дотримуються чинних стандартів якості та норм галузі. Більше 80% високоякісних компонентів виробляється власними силами компанії і після виробництва вони проходять випробування у метро-логічному кабінеті.

У процесі виробництва компанія Universal Pack дотримується протоколів ретельного контролю якості. Кваліфіковані техніки та інженери уважно стежать за кожною стадією виробництва, щоб гарантувати точність роботи обладнання, регулярно проводять інспекції, виконують функціональні випробування та перевіряють відповідність специфікаціям і стандартам безпеки.

Перевірка, серіалізація та ефективність

Досвід, набутий компанією у довготривалому партнерстві з великими фармацевтичними корпораціями, допоміг розробити найбільш ефективні системи з точки зору управління виробництвом, відстеження продукції та відповідності чинним нормам. Цей процес постійного зростання та інновацій відображається на роботі високоякісних інтегрованих автоматичних пакувальних ліній.

Більш того, компанія Universal Pack використовує передові технології та інструменти контролю якості для валідації пакувального обладнання, встановленого в середині або в кінці лінії. Відповідні програми включають вагові прилади для динамічної та статичної перевірки саше та картонних коробок, зчитувач штрих-кодів, зчитувач бар-кодів інструкцій та коробок, камери для OCV/OCR, нанесення та перевірку штампів захисту, контроль кодування на коробках, перевірку закриття клапанів.

Для відстеження будь-якого товару, виробленого на лінії компанії, відбуваються процеси серіалізації та агрегації, що забезпечує контроль продукту завдяки присвоєнню унікальних ідентифікаційних кодів окремим фармацевтичним одиницям, їхню аутентифікацію у всьому ланцюжку постачання, та сприяє більш швидкому реагуванню у разі відкликання продукту або виникнення проблем з його якістю.

Валідація, сертифікати та відстеження

Universal Pack унікально кодує і повністю відстежує кожен окремий компонент та надає документацію, що підтверджує його відповідність чинним нормам фармацевтичної галузі. Основний список включає: сертифікати на матеріали та частини, що перебувають в контакті з продуктом, сертифікати на зварювання і сертифікати на калібрування деталей. Цей список можна продовжити IQ, OQ, PQ, FDS, HDS, аналізом ризиків, протоколами FAT і SAT.

Як фундаментальні частини заходів безпеки у фармацевтичній галузі також можуть бути надані системи безпеки для керування доступом і записаними даними на виробничій лінії. Клієнти можуть мати різні рівні доступу, тобто обладнання відповідає вимогам 21 CFR Part 11.

Інновації, орієнтовані на клієнта, для підвищення якості

Universal Pack також зосереджена на постійному вдосконаленні своєї діяльності та задоволенні потреб замовників. Компанія активно шукає відгуки від клієнтів і проводить післяпродажну оцінку, щоб визначити сферу вдосконалення. Такий підхід дозволяє покращити свої виробничі процеси, оперативно вирішувати проблеми та постійно постачати високоякісне пакувальне обладнання.

Крім того, компанія Universal Pack відповідає міжнародним стандартам управління якості, таким як UNI EN ISO 9001, і це демонструє її прагнення до контролю якості та задоволення потреб клієнтів. Ці стандарти служать основою для системи управління якості.

Регіональний представник «Бютлер & Партнер»
https://butlerpartner.com/

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт