Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №6 (99) листопад

Компанія SoftGroup стала спонсором 2-го Міжнародного конгресу і виставки Pharma Uzbekistan & Central Asia

Другий рік поспіль компанія SoftGroup бере участь у Міжнародному конгресі та виставці Pharma Uzbekistan & Central Asia. Захід відбувся в Ташкенті (Узбекистан) і зібрав топ-менеджерів, які керують інвестиційними проєктами, найбільшими фармацевтичними виробництвами, представників влади, регуляторних органів, постачальників технологій, обладнання, інжинірингових та будівельних компаній, а також сервісних провайдерів.

«SoftGroup вже другий рік поспіль виступає спонсором Міжнародного конгресу та виставки Pharma Uzbekistan & Central Asia, оскільки ми розуміємо важливість підвищення обізнаності
про необхідність впровадження та переваги Track & Trace для ланцюжка поставок фармацевтичної продукції в регіоні СНД. Це місце з великим потенціалом для розвитку, де потреба в модернізації та диджиталізації сьогодні вже повністю усвідомлена. Ми раді підтримати таку унікальну міжнародну платформу, яка цьогоріч зосередилася на майбутньому хмарних інновацій для фармацевтичної галузі, а саме на тому, як цифрова трансформація впливає на весь ланцюжок поставок, і в цій сфері ми маємо багаторічний досвід», – поділився Andrey Atanasov, CRO/директор з розвитку бізнесу та продажів.

Дводенний захід надав можливість для нетворкінгу та обміну знаннями через різноманітні презентації. Як провідний і перевірений постачальник технологій компанія, SoftGroup взяла участь у другій сесії «Інноваційні тенденції», де Daniela Hristova, менеджер команди бізнес-аналізу SoftGroup, представила доповідь на тему «SATT PLATFORM – майбутнє хмарних інновацій для фармацевтичної галузі», висвітливши, як диджиталізація може принести бізнес-інновації з доданою вартістю, революціонізуючи ланцюжок поставок у фармацевтичній галузі. Наприкінці панельної дискусії фахівці SoftGroup поділилися своїм ноу-хау щодо впливу централізованого управління даними та оптимізації процесів.

Крім того, представники SoftGroup використали нетворкінг-частину для зміцнення поточних відносин і побудови взаємовигідної співпраці з учасниками з усього регіону СНД. Як постачальник комплексного рішення, що охоплює як апаратні, так і програмні рішення, SoftGroup мала можливість обговорити надскладні кейси, відповівши на всі питання щодо нових нормативних актів і передових технологій.

SoftGroup продовжує стежити за розвитком Узбекистану на шляху до сучасного, інноваційного та безпечного ланцюжка поставок фармацевтичної продукції, обговорюючи ситуацію з представниками регуляторних органів Узбекистану, щоб поділитися нашими багаторічними новаціями та обмінятися досвідом. Крім того, компанія також контролює процес вдосконалення систем для відстежування в таких країнах СНД, як Казахстан і Киргизстан. Протягом останніх місяців рішення SoftGroup для всіх цих трьох ринків були успішно сертифіковані і вже працюють, забезпечуючи відповідність вимогам і світовим стандартам.

SoftGroup
Болгарія, Софія, 1766
Бізнес-парк Софія
sales@softgroup.eu
Тел.: +359 2 879 9577

Andrey Atanasov,
CRO/Директор з розвитку бізнесу та продажів
Andrey.Atanasov@softgroup.eu

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт