Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, Спецвыпуск, декабрь

CPHI 2022. Признана платформа для всей цепочки обеспечения производства фармацевтической продукции

CPHI Worldwide 2022 (тепер CPHI 2022) – важлива подія для спеціалістів фармацевтичної галузі, яка об’єднала постачальників усього ланцюжка забезпечення виробництва фармацевтичних препаратів, зокрема АФІ, виробниче обладнання, упаковку для ліків, готові лікарські форми та багато іншого. Тисячі міжнародних відвідувачів і експонентів щорічно збираються на виставці CPHI, щоб налагодити бізнес і знайти нових партнерів. Додатково CPHI щорічно об’єднує представників фармацевтичних і біофармацевтичних компаній з усього світу для обговорення проблем проєктування, виробництва, розробки та розповсюдження великих і малих молекул для лікарських засобів.

Чому потрібно відвідувати CPHI?

Виставку CPHI вважають must visited для всіх фармацевтичних професіоналів, які хочуть бути в курсі галузі, що швидко розвивається та змінюється. Наприклад, цього року виставковий центр Messe Frankfurt об’єднав усю галузь, приймаючи більш як 50 тис. представників фармацевтичної сфери, понад 2500 компаній­експонентів, учасників із більш ніж 170 країн, а також пропонуючи їм понад 100 локальних конференцій та 50 онлайн­сесій і конференцій від експертів галузі.

Під лозунгом At the Heart of Pharma («В центрі фарми»)

Одними з найбільших змін у фармацевтичній промисловості впродовж останніх трьох років – і не лише через пандемію – стали швидкий розвиток та зосередження на ініціативах сталого розвитку. Це пов’язано з екологічною, соціальною та управлінською програмою (ESG), яка стала невід’ємною частиною стратегічного розвитку кожної корпорації включно з фармацевтичними компаніями.

Перші великі кроки на шляху до сталого розвитку ланцюжка забезпечення фармацевтичних препаратів були зроблені близько семи років тому компаніями з виробництва фармацевтичної упаковки, які продовжують лідирувати в ініціа тивах щодо сталого розвитку.

Відтоді бачимо, як усі частини галузі контрактної розробки та організації виробництва (CDMO) відображають тенденції в суспільстві загалом із величезним зрушенням у бік упровадження нових виробничих процесів і екологічних технологій. Від екологічної хімії та каталізу металів до безперервної обробки – галузь усе частіше виявляє бажання поліпшити вплив свого виробництва та процесів на навколишнє середовище, спричиняючи зміну парадигми того, як інноватори швидко і стабільно розробляють ліки.

Для галузі, яка історично керувалася вимогами щодо вартості та швидкості розвитку, вплив стійкості продовжує створювати позитивні хвилі, що має глибокі наслідки для планування інфраструктури, а також для того, як контрактні постачальники послуг продають свої послуги новаторам.

Детальніше про інновації та тенденції цього року від експертів можна прочитати в річному звіті CPHI, який представлено на сторінках цього номера.

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт