Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, Спецвыпуск, декабрь

На выставке CPHI во Франкфурте компания L.B. Bohle продемонстрировала систему действительно непрерывного действия QbCon® 1 для грануляции и сушки

У листопаді у Франкфурті на виставці CPHI, яка проходила у виставковому центрі Frankfurt Messe після її ребрендингу, компанія L.B. Bohle, всесвітньо визнаний виробник і лідер у сфері технологій виробництва твердих лікарських форм, представила систему дійсно безперервної дії QbCon® 1 для грануляції та сушки.

L.B. Bohle вперше узяла участь у цьому заході (зал 6.0, стенд C40) разом зі своїм стратегічним партнером –компанією KORSCH AG – під гаслом Process in Mind («Процес у фокусі»).

Безперервні процеси грануляції та сушки

Компанія L.B. Bohle продемонструвала одну з останніх розробок – систему дійсно безперервної дії QbCon® 1 для грануляції та сушки для безперервного виробництва твердих лікарських форм.

Грануляція та сушка гранул відіграють важливу роль у процесі безперервного виробництва. QbCon® 1 – це єдина в усьому світі R&D-система, яка відповідає вимогам, що висуваються до якості фармацевтичного виробництва.

Процес у фокусі

У фокусі колаборації компаній L.B. Bohle і KORSCH AG – технологічні процеси майбутнього і останні інновації у виробництві твердих лікарських форм, а також тенденції безперервного виробництва, контейнмент, R&D і цифровізація.

На стенді були представлені інформаційні дані, візуальні матеріали та приклади всього портфеля рішень компанії L.B. Bohle для процесів сухого і вологого гранулювання, просіювання, подрібнення, змішування, виробництва таблеток, нанесення покриття та інших систем з акцентом на провідних галузевих рішеннях для безперервного виробництва.

Компанія L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH
Тобіас Боргерс (Tobias Borgers), маркетинг
Тел.: +49 (0) 2524-9323-150
Факс: +49 (0) 2524-9323-399
www.lbbohle.de
borgers@lbbohle.de

Офіційний представник в Україні: ТОВ «Михаил Курако» 
Україна, 01001, м. Київ,
вул. Лютеранська, 3, оф. 11
Тел.: +380 (44) 279-30-95 (31-04)
Факс: +380 (44) 270-56-17
www.kurako.com
kurako@kurako.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт