Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, № 3 (92) август

Группа компаний IMA Group на выставке АСНЕМА 2022

Група компаній IMA Group із радістю повідомляє, що її фармацевтичний підрозділ братиме участь у виставці АСНЕМА 2022, де продемонструє портфоліо рішень «все в одному» для фарми, а також низку проєктів, спрямованих на підтримку сталого розвитку і цифровізацію.

IMA ZERO – це еволюція зобов’язань компанії у сфері сталого розвитку. Його кінцевою метою є мінімізація впливу промислового виробництва на довкілля та розвиток робочого середовища, в якому центральне місце відведене людині. На виставці АСНЕМА відвідувачі зможуть ознайомитися з рішеннями без використання пластику у фармацевтичній промисловості, а також зі спеціалізованою  робочою  станцією IMA ZERO, в якій зосереджено всі розробки IMA Group в галузі сталого розвитку у фармі та використано передовий досвід, впроваджений Групою разом з її клієнтами та партнерами, для мінімізації впливу промислового виробництва на довкілля.

OPENLab, складова IMA ZERO, є мережею технологічних лабораторій і випробувальних ділянок Групи, які зосереджені на дослідженні матеріалів, технологій та процесів оптимізації виробництва для підтримки сталого розвитку. Шляхом досліджень та випробувань альтернативних процесів і матеріалів разом із нашими партнерами ми сприяємо вдосконаленню пакувальних рішень, які не містять пластику, підтримують сталий розвиток, можуть перероблятись на компост або розкладатися за допомогою мікроорганізмів. Протягом 2017 – 2021 рр. у лабораторії було проаналізовано структуру понад 3800 плівок і більш як 400 плівок пройшли тестування. На виставці АСНЕМА на робочій станції IMA ZERO можна буде ознайомитися з частиною бази даних про матеріали, а також поспілкуватися з нашими експертами в цій сфері.

Відвідувачі виставки також зможуть відкрити для себе IMA Digital, глобальний проєкт, спрямований на удосконалення виробництва та операційної діяльності з використанням широкого набору цифрових рішень і віртуальних застосувань, починаючи з поєднаних за допомогою штучного інтелекту машин і закінчуючи застосунками та пристроями для сучасного обслуговування машин і навчання. IMA пропонує кінцевим споживачам низку додаткових цифрових сервісів Digital Services і вичерпний ряд рішень Digital training для інтеграції платформ та інструментів, які повністю закривають потреби у цифровому навчанні.

На виставці будуть представлені такі нові машини:

IMA Active, підрозділ компанії, що спеціалізується на рішеннях для твердих лікарських форм, продемонструє нову капсулонаповнювальну машину Adapta 50, в якій поєднано неперевершений досвід компанії з найбільш інноваційними технологіями контролю якості. Під час проєктування цієї машини IMA Active шукала нові технічні рішення, удосконалила обробку проблемних продуктів, випробувала інноваційні алгоритми та схеми зворотного зв’язку для поліпшення поточного контролю критичних параметрів якості та показників роботи обладнання. На стенді компанії також можна буде побачити безперервне  виробництво (Continuous  Manufacturing corner), де відвідувачі зможуть ознайомитися зі шляхами досягнення найбільш прийнятної конфігурації лінії для безперервного виробництва, комбінування процесу, проєктування обладнання з урахуванням аналізу ризиків. Як єдиний партнер у сфері постачання інтегрованих рішень на основі гнучкості та модульності IMA Active пропонує лінії безперервного виробництва для процесів пресування, нанесення покриття та наповнення капсул для твердих лікарських форм.

IMA Life – підрозділ, який розробляє рішення для асептичного виробництва і ліофілізації, – вперше презентує світовій спільноті машину INJECTA 36 для швидкісноі роботизованої обробки готових до наповнення шприців та попередньо закритих ковпачком картриджів. Відвідувачі стенда також зможуть побачити роботу високошвидкісної машини моделі Xtrema для наповнення та укупорки в асептичному середовищі і моделі Sterifill RS для наповнення та укупорки готових до використання компонентів. Варто завітати і до частини експозиції Lab4Life lyo corner, присвяченої процесу ліофілізації, ознайомитися з лабораторним модулем для ліофілізації Lynfinity Lab та мініатюрним мас-спектрометром моделі Quantum. У Lab4Life lyo corner компанія також представить абсолютно нову, повністю «зелену» технологію охолодження стисненого повітря KryoAir і хмарну платформу Sentinel LYO для аналізу даних щодо ліофілізації, системного моніторингу здоров’я та прогнозної аналітики.

IMA Safe є єдиним виробником, який пропонує повний спектр рішень у сфері первинного та вторинного пакування, а також пакувальних рішень, які завершують лінію, представить революційний роботизований острівець TRIT-ONE для пакування невеликих партій дороговартісних продуктів і вертикальну картонажну машину VERTICARE P, оснащену інноваційними пристроями для плавної та делікатної обробки високочутливих, крихких продуктів або виробів спеціальної форми.

IMA Pharma: постачальник рішень «все в одному» для фармацевтичної промисловості

IMA Pharma є світовим лідером у сфері розробки та виробництва автоматизованих машин і комплексних ліній для виробництва та упаковки фармацевтичної продукції завдяки використанню передових технологій, а також пропозиції створених на замовлення рішень для задоволення найскладніших запитів ринку, і залученню своїх високоспеціалізованих підрозділів: IMA Active (рішення для виробництва твердих лікарських форм), IMA Life (рішення для асептичного виробництва та ліофілізації), IMA Safe (пакувальні рішення) та IMA BFB (пакувальні рішення, які завершують лінію).

www.ima.it
www.ima.it/pharma

Зоран Бубало
Zoran@bubalo.rs
Тел.: +380 (63) 442­56­48

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт