Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №4 (93) октябрь

Marchesini Group примет участие в CPhI, демонстрируя моноблочную машину для наполнения и укупорки флаконов для таблеток или капсул

Моноблок, сконструйований підрозділом Tonazzi-Vasquali, має унікальну інноваційну магнітну транспортну систему, яка дозволяє абсолютно незалежно переміщувати кожний окремий флакон, та новий подвійний поворотний клапан, що полегшує потрапляння продукту до флакона. Машина може бути оснащена новою технологією VALIDA, розробленою в тісній співпраці з партнером – компанією SEA Vision. Ця система надзвичайно високоякісних камер обробляє кожен окремий продукт, повністю його перевіряє (масу, форму, розмір і колір) і відбраковує продукти один за одним завдяки надзвичайно точній взаємодії із системою керування машини.

SEA Vision, наш партнер, що спеціалізується на системах машинного зору, також буде присутній у виставковій зоні Marchesini Group (стенд 60d20), де представить нове рішення автоматичної очистки лінії (Automated Line Clearance) на основі штучного інтелекту, встановлене на машині безперервного руху Marchesini Group для друку кодів на флаконах або кришках.

Ця технологія здатна виконувати автоматичний і точний огляд робочих зон пакувальних ліній за допомогою камер і датчиків. Усі ці пристрої керуються інноваційною інтелектуальною системою збору даних на основі алгоритмів штучного інтелекту, які глибоко аналізують зони контролю в режимі реального часу, миттєво розпізнаючи частини машини поза їхнім стандартним положенням, а також виявляючи сторонні предмети або продукти, що проходять через машину.

Серед представлених новинок будуть також рішення Dott. Bonapace & C, компанії, що спеціалізується на випуску лабораторних машин, машин для невеликих промислових виробництв та досліджень і розробок фармацевтичних технологій, яка приєдналась до складу Marchesini Group у 2021 році. Компанія з Мілана продемонструє свою новинку  (стенд 60d20) – таблетпрес CPR-22 для виробництва дво- або одношарових таблеток із порошку чи гранул, який ідеально підходить для науково-дослідних лабораторій, а також для випуску середніх партій виробництва, проведення клінічних випробувань та дослідів із використанням біологічних добавок.

Окрім того, відвідувачі стенда Dott.Bonapace & C зможуть побачити 10-літровий вакуумний  турбо емульгатор для обробки рідких і кремоподібних продуктів для лабораторій і невеликих виробництв, і автоматичну машину для наповнення IN-CAP SE, здатну обробляти до 3000 капсул на 1 год, яка призначена для дозування різних продуктів (таких як порошки, рідини, пелети та таблетки) в одну капсулу.

www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт