Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №4 (93) октябрь

Ищете универсальное решение для сериализации, агрегации и отчетности перед регулирующими органами?

Програмне забезпечення для гарантування відповідності нормативним вимогам (рівень 5)

SoftGroup® SaTT Gateway – це зручне та повністю автоматизоване програмне забезпечення (SaaS), яке відповідає вимогам щодо відстежуваності й серіалізації. Це рішення повністю готове до майбутнього, відповідає останнім нормативним змінам у чинних вимогах, а також тих, які існують на ринках, що розвиваються. Рішення розроблено для всіх користувачів ланцюжка поставок: виробників, власників реєстраційних досьє, контрактних виробників, паралельних дистриб’юторів, оптовиків, 3PL та імпортерів.

Програмне забезпечення для Track&Trace (рівень 4)

SoftGroup® SaTT Communication Cloud. Ваш бізнес може бути гнучким та взаємодіяти з кількома сторонніми програмними системами. Завдяки автоматичному і захищеному обміну даними SoftGroup допомагає підвищити прозорість вашого ланцюжка поставок, спростити співпрацю з діловими партнерами та субпідрядниками і звести витрати до мінімуму.

 

Програмна система централізованої серіалізації (рівень 3)

SoftGroup® SaTT Site Controller – це централізована програмна система серіаліза-ції для управління процесами серіалізації та агрегації. Програмне забезпечення для управління виробництвом від SoftGroup надає комплексне рішення для управ-ління всім виробництвом заводу, має відкритий вихідний код, його можна інтегру-вати в різні ERP-системи і системи керування складом.

Програмне забезпечення для серіалізації та агрегації (рівень 2)

SoftGroup® SaTT Line Controller — це програмне забезпечення для процесів серіалізації та агрегації, яке встановлюють на машину для серіалізації. Це рішення керує процесом друку і перевіряє друк шаблонів із серіалізацією та без неї для кожної партії.

 

 

Устаткування для процесів серіалізації та агрегації (рівень 1)

SoftGroup надає різні машини для процесу серіалізації, захисту від відкриття й агрегації, розроблені відповідно до вимог замовника та з урахуванням світових стандартів. Апаратне рішення здатне працювати як окрСеріалізація, маркування, Track&Traceема машина або може бути інтегроване в наявне виробниче обладнання.

SoftGroup
Болгарія, м. Софія, 1404,
бул. Болгарії, 49, 8-й поверх
sales@softgroup.eu
Тел.: +359 2 879 9577

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт