Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №3 (96) червень

5 хвилин з… Валерієм Райсвіх, L.B. Bohle

– Вітаю, Валерію. Приємно зустрітися з Вами після кількох років перерви. Не могли б Ви дати короткий огляд рішень від компанії L.B. Bohle? Що робить її винятковим партнером серед усіх інших?

– Дякую, Світлано, навзаєм!
L.B. Bohle пропонує широкий асортимент високоякісного обладнання для виробництва твердих лікарських форм. Наша компанія розробляє, виготовляє та продає своїм клієнтам у всьому світі рішення для зважування/дозування, сухого та вологого гранулювання, подрібнення, просіювання, змішування, нанесення покриття на таблетки, а також відповідне другорядне обладнання. Наші клієнти цінують неперевершену ефективність і зручність рішень від компанії так само, як і нашу здатність адаптуватися до вимог виробничого процесу.

– Що Ви презентуєте для фармацевтичних та біофармацевтичних виробників під час виставки іnterpack 2023?

– Вперше на interpack 2023 компанія L.B. Bohle представила три нові виробничі машини та нову підйомну колону. Новий привабливий і ергономічний дизайн в синергії з численними технічними удосконаленнями покращили наші машини для нанесення покриттів BFC 400, роликові компактори-гранулятори BRC 100 і унікальне рішення для безперервного вологого гранулювання та сушіння – QbCon® 1. Окрім цього, відтепер новий HS 1500 SL доповнить наш асортимент стаціонарних підйомних колон серії Slim Line.

– Чесно кажучи, сьогодні важко пройти повз стенд Вашої компанії – новий дизайн машин привертає увагу. Але яке з рішень сьогодні є «зіркою» на Вашому стенді?

– Кожна з представлених нових машин є зіркою зі своїм індивідуальним набором унікальних технологічних переваг, які допомагають нашим клієнтам ефективно та на найвищому рівні якості виконувати відповідні виробничі завдання. Тим не менш більшість відвідувачів приваблюють наші нові машини BFC 400 і QbCon® 1.

– Головними трендами протягом багатьох років залишаються стійкість, цифровізація, економічність та екологічність. Яка з цих тенденцій найбільше вплинула на розробку рішень Вашої компанії? А може, Ви хочете додати якийсь інший тренд?

– Сталий розвиток, цифровізація та процеси економії ресурсів – це не лише сучасні слова чи тренди L.B. Bohle. З 2022 р. управління споживанням енергією на наших виробничих потужностях сертифіковано відповідно до стандарту DIN EN ISO 50001. Технологічні машини компанії, такі як, наприклад, нова машина для нанесення покриттів BFC 400, пропонує нашим клієнтам можливості для кращого моніторингу середовищ та споживання енергії. Споживання води, пари, стисненого повітря та енергії можна контролювати та реєструвати під час виробничого процесу для кожної окремої виробничої партії.

– Серед наших передплатників є спеціалісти відділів R&D, для яких інформація про Технологічний центр Вашої компанії буде дуже важливою. Не могли б Ви розповісти нам про це більше?

– У Технологічному центрі L.B. Bohle наші клієнти дійсно мають чудову можливість перевірити доцільність безперервних виробничих процесів на їхніх продуктах. Наші досвідчені інженери-технологи готові підтримати фахівців з досліджень і розробок своїм ноу-хау.

– І на завершення традиційне запитання: де ми знову можемо побачитись з Вами? Яка наступна зупинка в розкладі виставок?

– В Європі ви зможете зустріти нашу команду на наступному заході AСНЕМА у Франкфурті. Наші ділові партнери з Америки зможуть зустрітися з представниками L.B. Bohle на виставці FCE Pharma в Сан-Паулу (Бразилія).

– Була рада зустрічі та бажаю Вам цікавих проєктів по всьому світу! 

Компанія L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH
Тел.: +49 (0) 2524­9323­150
www.lbbohle.de

Офіційний представник в Україні: ТОВ «Михаил Курако» 
Україна, 01001, м. Київ, вул. Лютеранська, 3, оф. 11
Тел.: +380 (44) 279­30­95
kurako@kurako.com
www.kurako.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт