Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №5 (98) октябрь

Marchesini Group на выставке CPHI 2023 представит компактную фармацевтическую лабораторию и все свои инновации в области искусственного интеллекта и цифровой трансформации

Marchesini Group візьме участь у виставці CPHI, яка цього року відбудеться з 24 по 26 жовтня в Барселоні (Іспанія). Ця подія дасть Групі можливість поспілкуватися із представниками глобальної фарми та продемонструвати їм свої останні інновації в галузі штучного інтелекту та цифрової трансформації. Клієнти, які відвідають стенд R50-60 (зал 3), зможуть долучитися
до унікального захоплюючого досвіду, який дозволить їм глибоко пізнати цифровий світ Marchesini Group.

Цьогорічна виставка буде при­свячена не лише технологіч­ним інноваціям, а й фарма­цевтичному виробництву: на стен­ді буде розміщена невелика фар­мацевтична лабораторія з різноманітними рішеннями для випуску капсул, таблеток та супозиторіїв під брендом Dr. Bonapace. Серед представлених рішень будуть таб­летпрес, автоматична машина для наповнення капсул, зважувальна­ машина та машина для виробниц­тва супозиторіїв і овул з різною виробничою потужністю.

Крім того, у виставковій зоні Група презентує бренд M.A.R., який займається створенням машин для розливу рідин і розсипу порош­ків у пляшки, шприци та картриджі, а також компанію SEA Vision – партнера, що спеціалізується на системах технічного зору.

Світ штучного інтелекту та цифрової трансформації Marchesini Group

Цьогоріч відвідувачі CPHI зможуть набути захоплюючого досвіду і глибше зануритися в усі рішення, які Marchesini Group розробила в галузі цифрової трансформації та штучного інтелекту. Пропонуючи своїм клієнтам все більш універ­сальні та високопродуктивні авто­матичні машини, Група надасть можливість протестувати машину, розроблену спільно зі стартапом – компанією Eyecan. Відвідувачі зможуть спостерігати здатність од­ного робота навчати іншого робо­та, тим самим демонструючи, як штучний інтелект відіграє фунда­ментальну роль у роботизованому збиранні.

Штучний інтелект лежить і в ос­нові Morpheus – рішення для про­гнозованого технічного обслугову­вання, що дозволяє підвищити продуктивність, а також поглибити знання та досвід роботи з придба­ними машинами. Завдяки наявно­сті датчиків (мережа IoT) та інстру­ментів для збору даних та їхнього подальшого аналізу за допомогою алгоритмів на основі штучного інтелекту ця програма дозволяє кон­тролювати стан машин в режимі 24/7 і планувати технічне обслуго­вування заздалегідь, таким чином попереджаючи виникнення будь-­яких поломок.

Цікавою прем’єрою цьогорічної виставки CPHI стане портал для клієнтів з набором сервісів, який адаптований до потреб замовни­ків і дозволяє динамічно обміню­ватися інформацією в режимі реального часу. Окрім інструментів для аналізу даних системи Morpheus, портал також включає цифрову документацію на придба­ні машини, сервісну платформу для обробки запитів на обслуговуван­ня безпосередньо в післяпродаж­ному сервісі Marchesini Group, а також інтерактивний довідник зап­частин для більш швидкого та ефективнішого замовлення оригінальних запчастин Marchesini Group.

Ще одним передовим рішен­ням, яке буде представлене на стенді, є розроблена Групою послу­га для допомоги клієнтам в обміні інформацією та ноу­-хау для пра­вильного використання машин. Ця проста і зручна технологія дозво­ляє фармацевтичним компаніям швидко та ефективно навчати власний технічний персонал, зни­жуючи ризик людських помилок.

www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт