Objective informational resource
for industry professionals

Pharmaceutical Industry review/Фармацевтична галузь, 2023, #2 (95) April

L. B. Bohle will present innovations at interpack

Нова лендингова сторінка викликає у відвідувачів цікавість до виставки

Лідер технологій у сфері машин і процесів для виробництва фармацевтичних таблеток має багато планів на цю подію. Завдяки прямому контакту з клієнтами та глибокому аналізу потреб, компанія L.B. Bohle визначила конкретні моменти, що зроблять передові технологічні машини ще кращими. Окрім удосконалення процесу та роботи з оснащення машин, L.B. Bohle відкриває нові аспекти і хоче надихнути відвідувачів виставки своїми революційними розробками.

На виставці іnterpack компанія представить професійній спільноті чотири новинки.

Завдяки розробці коатерів для нанесення покриття на таблетки типу BFC, L.B. Bohle є технологічним лідером вже протягом більше 10 років. Нове покоління коатерів BFC є оптимізованим рішенням з точки зору гігієнічного дизайну, ергономіки, безпеки оператора та зручності використання, а також технічної конфігурації.

Щоб відповідати вимогам сталого та ресурсозберігаючого виробництва, машина для нанесення покриття на таблетки BFC також оснащена системою моніторингу енергії.

З рішенням QbCon® 1 компанія L.B. Bohle пропонує оптимальну систему початкового рівня для безперервного виробництва. Комплексне рішення вологої грануляції та сушки безперервної дії для досліджень і розробок гарантують підвищення якості кінцевих продуктів, одночасно покращуючи гнучкість і забезпечуючи безпеку оператора. Окрім цього, завдяки зниженню використання ресурсів зменшуються витрати, а процес розробки скорочується за рахунок аналізу процесів.

На відміну від існуючих систем на ринку QbCon® 1 забезпечує постійний, дійсно безперервний процес без виготовлення часткових партій і забруднення фільтрів.

Сухий гранулятор BRC був оснащений електромеханічним приводом ще з моменту його появи на ринку в 2012 р., у той час як подібні системи використовували лише ресурсомісткі гідравлічні системи, які також негативно впливають на процес пресування.

Стандартна система WIP (Washing in Place) забезпечує ефективне та повне очищення. Гранулятор BRC можна зібрати та розібрати менш ніж за 10 хв практично без додаткових інструментів. А універсальна система сит дозволяє використовувати конічне або осцилююче сито.

Завдяки широкому асортименту рішень компанії L.B. Bohle систему BRC можна легко інтегрувати у взаємопов’язані ділянки або безперервні виробничі системи.

Нова лендингова сторінка

З новою сторінкою компанія L.B. Bohle заздалегідь інформує клієнтів і потенційних відвідувачів виставок про машини, представлені на interpack.

На сторінці www.coating-tablets.com Виконавчий директор з дизайну та виробництва також надає інформацію про концепцію та реалізацію машин.

Компанія L.B. Bohle Maschinen + Verfahren GmbH
Тел.: +49 (0) 2524-9323-150
www.lbbohle.de

Офіційний представник в Україні: ТОВ «Михаил Курако»
Україна, 01001, м. Київ,
вул. Лютеранська, 3, оф. 11
Тел.: +380 (44) 279-30-95
kurako@kurako.com
www.kurako.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт