Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №2 (95) квітень

Повністю заброньовані зали та нові спеціальні пропозиції – це все про виставку interpack 2023

Упродовж 4–10 травня 2023 р. знов запанує унікальна атмосфера у виставкових павільйонах Дюссельдорфа, які під час interpack стануть майданчиками для демонстрації досягнень глобальної пакувальної та пов’язаних з нею галузей. У повністю заповнених 18 виставкових павільйонах представники галузі продемонструють всі свої інновації. Близько 2700 учасників виставки з усього світу представлять передові технології та тенденції пакування на кожному з етапів формування ланцюжка вартості. Після шестирічної перерви, що сталася через пандемію, ринок збагатився численними новими розробками.

interpack пропонує широкий спектр найважливіших рішень для подолання проблем, які стоять перед галуззю у 2023 р. та постануть у майбутньому. Наприклад, використовуючи економіку замкненого циклу, управління ресурсами, цифрові технології та безпеку продукції, стає можливим сфокусувати увагу на проблемах майбутнього і відобразити, який вплив такі мегатенденції, як зв’язок, безпека та сталість, справлять на пакувальну галузь, що перебуває в стані постійного розвитку, а також які саме інновації зіграють у цьому вирішальну роль.

Програма виставки також включає численні спеціальні пропозиції, а саме лекційний форум «У центрі уваги та тенденцій», зону стартапів interpack, спільний стенд Co-Packing, кілька церемоній нагородження за захопливі інновації у пакувальній галузі, «SAVE FOOD Highlight Route» та їхні нові підходи у боротьбі з глобальними втратами та харчовими відходами, просуванням жінок – «Унікальні жінки у пакувальній галузі» та «Пізня ніч» впродовж дня у студії Tightly Packed TV.

Інформація про виставку постійно оновлюється за посиланням:
www.interpack.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт