Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №4 (97) вересень

Від редактора

У вересні ми традиційно відзначаємо Всесвітній день фармацевта, тож я та весь колектив «Агенції професійної інформації» не можемо пропустити цю подію.

Ваша робота вимагає високого професіоналізму, відповідальності та знань, і я дуже пишаюся тим, що працюю в дотичній до вас галузі. Як профільна медіа-агенція та організатор конференцій і навчальних вебінарів ми бачимо ваше прагнення до постійного розвитку. Ви ніколи не зупиняєтеся, і саме це робить вашу професію ще більш цінною та важливою для всіх нас, споживачів.

Вітаю викладачів профільних вишів та кафедр, які безпосередньо готують студентів, прищеплюючи їм потяг до знань та надихаючи на успіхи. Саме ви закладаєте ті цеглинки професіоналізму, що потім стають основою зростання спеціалістів.

Вітаю співробітників фармацевтичних підприємств. Яку б місію в ланцюжку виробництва ви б не виконували – водій вантажівки, що вчасно наповняє аптечні склади ліками, чи керівник відділу розвитку бізнесу, який ретельно планує діяльність підрозділів на декілька років вперед, кожен з вас не тільки дбає про життя і здоров’я людей, але й робить суттєвий внесок в економіку нашої країни. Своїми винаходами та інноваційними розробками ви довели світовій спільноті, що ліки українського виробництва є якісними, ефективними та конкурентоспроможними.

Вітаю провізорів, які реалізують фармацевтичну та медичну продукцію. Ваша робота є також соціальною професією, спрямованою на збереження здоров’я населення. Сьогодні фармація перестає бути просто аптекою зі ступкою, вона розширилася до нових галузей, таких як клінічна фармація, дослідницька фармація та фармація фармацевтичного виробництва, а також є інструментом маркетингу.

Вітаю представників контролюючих органів та профільних комітетів. Завдяки вашій роботі
з виробниками, міжнародною спільнотою та професійній діяльності українські лікарські засоби завойовують міжнародні ринки, що зміцнює авторитет держави.

Хочу привітати всіх наших читачів зі святом і побажати визнання цінності та важливості, на яку ви заслуговуєте. Вітаю та щиро дякую працівникам фармацевтичної галузі за вашу щоденну роботу!

Головна редакторка
Світлана Гавриленко

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт