Об`єктивний інформаційний канал
для професіоналів галузі

Фармацевтична галузь/ Pharmaceutical Industry review, 2024, 1 (100) Березень 2024

Отже, 100 номерів…

Це більш ніж 15 років регулярних випусків, тонни друкованих чернеток (які передавалися на вторинну обробку дякуючи нашим секретаркам), мільйони відправлених і отриманих email, години розмов із клієнтами та читачами, мільярди пройдених кроків міжнародними виставками в пошуках новинок і ексклюзиву для нашої аудиторії, десятки країн-партнерів, що скористалися журналом для висловлювання своїх експертних думок. Але це те, що на поверхні. Звісно, є ще безліч різних, зокрема цікавих і веселих, історій. За якими стоїть натхненна праця Галини Зерової, головної редакторки журналу у 2008–2021 рр.
А зараз розповімо про наші плани на майбутнє. Насамперед ми продовжимо просвітницьку діяльність, що започаткувала пані Галина. В кожному номері будемо друкувати корисні і актуальні для спеціалістів фармацевтичних, косметичних, біологічних та ветеринарних підприємств матеріали. Якщо у вас є побажання щодо тем або власні напрацювання, сміливо надсилайте їх до редакції на адресу office@promoboz.com. Сподіваємось на плідну взаємну співпрацю та обмін інформацією, що на сьогодні є важливою умовою для подальшого розвитку галузі.
Працюємо над графіком вебінарів, як онлайн, так і попередньо записаних, для більшої зручності аудиторії, але детальніше про це —трохи згодом. Багато з наших читачів уже були експертами під час наших заходів, що надавало динамічності розмові. Ми продовжимо цю традицію, тому, можливо,наступного разу запросимо саме Вас.

Завдяки наявним ресурсам і надалі будемо розповідати про світ технологій виробництва ліків, а також слугуватимемо майданчиком для представлення української фарми на міжнародній арені. Для цього тісно співпрацюємо з виставками світу, на яких презентуємо англомовні спецвипуски про українську фарму, атакож регулярно ведемо діалог із представниками профільних міністерств та відомств України.
Продовжуємо рух разом з усім світом і дотримуємося світових медіатенденцій, насамперед щодо сталості і оперативності. Саме тому цьогоріч фокус нашої уваги буде зосереджено на швидкості подачі актуальних новин, анонсів та репортажів, які перейдуть у відповідні розділи нашого сайту, а також у соціальні мережі. Шукайте і підтримуйте нас у цифровому світі за посиланням #promoboz.
Також продовжимо вдосконалювати цифрову версію журналу. В часи, коли штучний інтелект, машинне навчання, цифрові двійники тощо все активніше завойовують своє місце на виробничих майданчиках та у лабораторіях фармацевтичних заводів, ми не залишаємось осторонь цього процесу і використовуємо численні цифрові переваги. Тепер у нас є більше можливостей для візуалізації контенту з допомогою відео та фото.
Ми сміливо вступаємо в новий період розвитку з новітніми пріоритетами, але при цьому дбайливо зберігаємо традиційні цінності компанії. Дякуємо всім, хто з нами протягом цих 100 номерів, і сподіваємось на тісну співпрацю і надалі!

Світлана Гавриленко, головна редакторка журналу «Фармацевтична галузь»

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт