Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2022, №4 (93) октябрь

Новинки группы САМ на выставке ACHEMA

Завершила свою роботу виставка ACHEMA 2022, у якій традиційно брала участь наша компанія. Цьогоріч, незважаючи на складні часи і численні переноси у зв’язку з обмеженнями та нестабільною обстановкою через загрозу пандемії, захід нарешті відбувся в офлайн-форматі. Ми із нетерпінням на нього чекали, оскільки ця подія дає чудову можливість виробникам і продавцям пакувального обладнання безпосередньо поспілкуватися з клієнтами та партнерами по бізнесу.

Протягом п’яти днів робо ти виставки ACHEMA 2022 наша команда проводила численні зустрічі й докладні консультації для відвідувачів як про новинки, так і про вже відомі серед професіоналів своєю надійністю та максимальною ефективністю моделі пакувального обладнання.

Цього року група САМ представила пакувальну лінію для виробництва блістерів у складі: блістерна машина NMX-C із новим високо швидкісним типом фідера для будь-яких типів таблеток,  облонгів, ТЖК, МЖК тощо і новим блоком вирубки SLP; картонажна машина HV/1 та обладнання для серіалізації.

NMX-C – це нова версія блістерної машини виробництва групи CAM, що призначена для роботи в приміщеннях із мінімальною площею і характеризується високою продуктивністю, яка властива великим блістерним машинам. Машина балконної конструкції має невеликі габарити, зручна та проста в експлуатації.

Кожна деталь форматних частин розроблена з урахуванням швидкості її зміни за допомогою мінімальних інтуїтивних операцій, що робить налаштування формату простим навіть для некваліфікованих операторів.

Машина може працювати із цілим рядом різних сучасних форму-вальних і покривних матеріалів, що широко використовують у фармацевтичній промисловості.

Блок вирубки SLP позитивної дії доступний як в інтегрованій версії блістерної машини, так і в автономному варіанті, коли він розміщується у приміщенні упаковки окремо від блістерної машини. У такому випадку продукт подається у сформовані чарунки полотна і запаюється на блістерній машині, і вже із запаяним продуктом передається у вторинне приміщення для упаковки, де й відбувається вирубка блістерів.

Довжина блістерної машини з автономним блоком вирубки зменшується приблизно на 1 м. У результаті «чисте приміщення» для самої блістерної машини може мати меншу площу, що знижує витрати на виробництво й обслуговування, а також спрощує роботу з  продуктом. При цьому налаштування та експлуатацію блока SLP у приміщенні для упаковки може виконувати менш кваліфікований оператор.

Основні переваги нового блока вирубки SLP:

  • гарантія виходу лише якісних блістерів на вихідний конвеєр, роздільне відбраковування;
  • висока точність вирубки, що гарантується системою автономного налаштування з датчиками контролю положення полотна;
  • легке та швидке налаштування під час зміни формату без додаткових регулювань;
  • автоматичне регулювання швидкості й синхронізація роботи залежно від швидкості подачі продукту та зварювання;
  • нова логіка системи відбраковування, яка керується PLC, а не системою відеоконтролю, що дозволяє інтегрувати в машину відеосистеми різних виробників.

Campak Poland Sp. z o. o. – представництво групи CAM
Володимир Шевцов
Тел.: +38 (067) 573-02-03
vladimir.shevtsov@campak.com.pl
Skibicka 7
02-269, м. Варшава, Польща
Тел.: +48 (22) 577-10-20
Факс: +48 (22) 577-10-22
campak@campak.com.pl

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт