Objective informational resource
for industry professionals

Pharmaceutical Industry review/Фармацевтична галузь, 2023, #2 (95) April

Marchesini Group at interpack 2023: a journey into the extraordinary, guided by reliability and digital innovation

Одна з найбільш довгоочікуваних подій у галузі пакувальної промисловості повертається. Після скасувань і перенесень, обумовлених пандемією, виставковий центр Дюссельдорфа нарешті готується прийняти виставку interpack-2023, яка відбудеться з 4 по 10 травня.

Компанія Marchesini Group знову готова зустрічати своїх клієнтів, постачальників і партнерів у залі 15, стенд A42 1-6, зі своєю звичною гостинністю у справжньому італійському стилі. Стабільність, цифрові інновації, стерильне та асептичне наповнення, інспекція продуктів, простежуваність та індивідуальні рішення – провідні мотиви у виставковому досвіді Групи, представлені як подорож до відкриттів через машини, лінії та послуги, розроблені для задоволення всіх потреб фармацевтичної та косметичної промисловості.

Стенд площею понад 1500 м2, де буде розміщено близько 50 машин, розділений на різні тематичні зони, включаючи зону, присвячену лініям, які упаковують продукти з екологічно чистих матеріалів, таких як папір, монопластик, що підлягає переробці, R-PET і алюміній.

В окремій зоні також будуть представлені технологічні та лабораторні машини для виробництва малих і середніх партій фармацевтичних продуктів, тоді як велика зона буде присвячена стерильним та ін’єкційним препаратам, демонструючи, окрім обладнання для асептичного наповнення, нову безконтактну моноблочну машину для високошвидкісної автоматичної інспекції шприців із вбудованим блоком для вилучення шприців з гнізда та поверненням до гнізда після інспекції.

Також будуть демонструватися різні автономні рішення, в тому числі рішення для підрахунку, наповнення та закупорювання твердих продуктів, не кажучи вже про різні технології вторинного пакування, включаючи нову картонажну машину MA 360.

Підрозділ групи Beauty Division також відіграватиме провідну роль у цій виставці: під час своєї першої появи на interpack він представить широкий асортимент машин і ліній для повного пакування косметичної продукції.

І останнє, але не менш важливе: на стенді буде зона для демонстрації досягнень у технологіях та штучному інтелекті. Разом зі своїм партнером Eyecan – стартапом, який виник на базі Болонського університету, команда компанії Marchesini Group покаже, як штучний інтелект може бути залучений при використанні роботів для збирання та сортування продуктів. Більше того, штучний інтелект також стане основою рішення для прогнозованого технічного обслуговування Morpheus. Подробиці будуть доступні на виставці разом із повною інформацією про портал для клієнтів (електронна цифрова документація для машин, сервісна платформа для керування сервісними запитами) і зміна формату з допомогою доповненої реальності.

NSY та MA 360: останні новинки на стенді

У великій зоні, відведеній для стерильних та ін’єкційних препаратів, на interpack 2023 Група продемонструє безконтактну моноблочну машину для високошвидкісної автоматичної інспекції шприців із вбудованим блоком для вилучення шприців з гнізда та поверненням до гнізда після інспекції. Це рішення є результатом тісної співпраці між двома підрозділами групи Marchesini: Corima, компанією із Сієни, що спеціалізується на технологіях, які гарантують повну стерильність процесу виробництва ін’єкційних препаратів, і CMP Phar.ma з Віченци, яка виробляє машини для фармацевтичного інспектування.

Одна з частин моноблока забезпечує роботизоване збирання шприців із таб/гнізд і подає їх на етап інспекції в один ряд без контакту між шприцами чи металевими деталями.

Головною частиною цього рішення є саме інспектування, яке може досягати швидкості до 36 000 шприців на 1 год. Інспекційна частина машини може містити до десяти інспекційних станцій для перевірки кожної зони шприца: фланець, пробка, виявлення часток, рівень наповнення, ковпачок голки, дефекти скляних стінок і перевірка цілісності за допомогою технології HVLD (High Voltage Leak Detection).

Моноблок має п’ять каналів відбраковування, які можна налаштувати для диференціації відбракованих шприців, і призначений для випуску якісних шприців в один канал без будь-якого контакту між ними або з металевими частинами. І останнє, але не менш важливе: машина, яка має роботизований блок для повторного розміщення шприців у табах/гніздах, що надходять зі станції вилучення з гнізд, може бути оснащена різноманітними додатковими аксесуарами, включаючи камеру для перевірки комплектності гнізда та відповідного підрахунку шприців, кодування гнізда або таба шляхом маркування струменевим або лазерним друком.

В окремій зоні вторинного пакування Група представить нову MA 360 – високошвидкісну горизонтальну картонажну машину безперервного руху для пакування продуктів у пачки із закриванням клапанами або за допомогою клею. Таке рішення забезпечує швидкість до 400 пачок за 1 хв, доповнює лінійку нових картонажних машин із зубчастим ременем основного продукту та конвеєрів для пачок, які стають все більш популярними та затребуваними на ринку.

MA 360 – компактний, міцний, надійний і тихий; розроблений відповідно до стандартів GMP, забезпечує абсолютну видимість внутрішньої частини машини та виробничого циклу, забезпечуючи оператору легкий доступ. Системи, розроблені на етапі проєктування, зменшують використання електроенергії, а також забезпечують легку та просту зміну формату.

Ще одна особливість MA 360 – нова концепція HMI зі зручною графікою та дизайном, а також новими функціями, які гарантують максимальну простоту використання також завдяки системі Keba для дистанційного безпечного керування машиною.

Серед заготованих сюрпризів – новий робот з інноваційною концепцією, який вперше покажуть на виставці interpack, де також буде працювати відомий ресторан традиційної болонської кухні.

www.marchesini.com

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт