Объективный информационный канал
для профессионалов отрасли

Фармацевтическая отрасль/ Pharmaceutical Industry review, 2023, №5 (98) октябрь

IMA Group на выставке CPHI Barcelona 2023. Откройте для себя наши комплексные решения для фармацевтической промышленности

CPHI Barcelona – це подія, яку не можна пропустити спеціалістам всього фармацевтичного ланцюжка поставок, для більшості з них це є головною подією року. IMA Group та її фахівці представлять компанію IMA Pharma – універсального постачальника, що спеціалізується на розробці та виробництві автоматичних машин і комплексних ліній для обробки та пакування фармацевтичної, біомедичної та нутрицевтичної продукції, а також на новітніх та інноваційних технологіях.

У фокусі уваги

IMA Life, підрозділ асептичної обробки та ліофільної сушки, продемонструє INJECTA – машину для розливу готових до використання компонентів.

Машина INJECTA, що отримала нагороду Best in Show Award-2023 на виставці Interphex в Нью-Йорку, є новітнім рішенням від IMA Life, яке призначене для роботи з готовими до використання шприцами, флаконами та картриджами. У конструкції машини використано передові роботизовані технології, що забезпечують безперебійну збірку компонентів з мінімальним доступом оператора до робочої зони.

Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з повністю інтегрованим роботизованим модулем INJECTA для автоматичної збірки компонентів з урахуванням параметрів закупорювання та наповнення згідно з останніми оновленнями вимог Додатку 1. Наші експерти також представлять KryoAir, нашу нову 100% екологічну технологію охолодження для сублімаційних сушарок, що використовує найкращий природний холодоагент – повітря.

У цьому році на виставці CPHI на стенді буде створено спеціальний куточок безперервного виробництва. Знання IMA Active про безперервне виробництво значно поглибилися завдяки інтенсивній науково-дослідницькій роботі, що ведеться у двох напрямах.

Більш проривний фронт досліджень і розробок IMA Active полягає в партнерстві з CONTINUUS Pharmaceuticals, дочірньою компанією Novartis-MIT Centre, яка використовує нову виробничу платформу під назвою «Інтегроване безперервне виробництво» (Integrated Continuous Manufacturing, ICM). ICM забезпечує безперебійні процеси безперервного виробництва, що поєднують етапи від обробки АФІ та виробництва готової форми лікарського засобу.

Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися
з повністю інтегрованим роботизованим модулем INJECTA для автоматичної збірки компонентів з урахуванням параметрів закупорювання та наповнення
згідно з останніми оновленнями вимог Додатку 1.

IMA Active підтримує також ICM у розробці технології EMC (Extrusion Molding Caoting) для створення готової лікарської форми.

Окрім цього, компанія IMA Active вдосконалює безперервні процеси, беручи за основу існуючі технології і концепцію безперервного виробництва традиційних твердих форм.

Особлива увага буде привернена до програми IMA NoP (No-Plastic Program) – однієї з чотирьох складових концепції IMA ZERO, що використовує екологічно чисті замінники пластику для упаковок, виготовлених на машинах Групи. IMA Safe та IMA BFB представлять новий рівень «зеленої» упаковки для фармацевтичної промисловості та варіанти її застосування у вигляді плівок, що підлягають вторинній переробці та біологічному розкладанню, стійких пластикових матеріалів і паперу – і це лише деякі з них, що відображають високу прихильність IMA до сталого розвитку.

IMA Pharma: універсальний постачальник

Таблетпрес моделі PREXIMA 300 з міксером

IMA Pharma складається з висококваліфікованих підрозділів, здатних запропонувати індивідуальні рішення для найскладніших задач фармацевтичного ринку: IMA Active (рішення для твердих лікарських форм), IMA Life (рішення для асептичної обробки та ліофільної сушки), IMA Safe (рішення для пакування) та IMA BFB (рішення для фінального етапу виробництва). Разом вони поєднують унікальні навички та знання, де люди, обладнання та технології працюють в ідеальній синергії.

IMA Active пропонує повний спектр обладнання для виробництва твердих лікарських форм для перорального застосування: грануляційне обладнання, машини для таблетування, машини для наповнення капсул з широким спектром систем наповнення і контролю, машини для нанесення оболонки на капсули і таблетки, машини для зважування капсул і таблеток, системи для транспортування та мийки. Після багаторічних досліджень IMA Active разом з американською компанією CONTINUUS Pharmaceuticals також зробила кроки і в сфері безперервного виробництва. Команди дослідників і розробників компаній переосмислили сучасні технології щодо концепції безперервного виробництва традиційних твердих лікарських форм. У травні 2021 р. IMA завершила процес придбання американської компанії Thomas Engineering (тепер Thomas Processing), лідера в секторі нанесення покриттів з більш ніж 50-річною історією. Thomas Processing має на меті стати закордонним центром передового досвіду з нанесення покриттів під егідою IMA Active.

IMA Life, до складу якої входять виробничі майданчики IMA Life Calenzano, IMA Life Pharmasiena, IMA Life North America, IMA Life Beijing і IMA Life Shanghai, пропонує широкий асортимент обладнання для рідких лікарських форм і порошків в асептичних і неасептичних умовах: мийні машини для флаконів та ампул, депірогенізаційні тунелі, машини для наповнення та закупорювання флаконів, ампул, картриджів та готових до використання шприців, машини для мікро- та макродозування порошків, рішення для контейнменту, включаючи бар’єрні системи та ізолятори, рішення для процесів ліофілізації та безперервного асептичного розпилювального сублімаційного сушіння, промислові, пілотні, лабораторні сублімаційні сушарки та автоматичні сублімаційні сушарки.

Інноваційні технології вторинного пакування в повністю картонну упаковку і на піддони

IMA END-OF-LINE HUB – це унікальний постачальник рішень у сфері технологій вторинного пакування. Кожна компанія, що входить до складу хабу, має свою специфічну експертизу. IMA BFB є провідним брендом у сфері кінцевих технологій, починаючи від роботизованих рішень для транспортування і закінчуючи обгортанням, пакуванням у короби та палетуванням. IMA Ciemme – експертний виробник технологій формування, завантаження та автоматичного пакування. IMA Mespic спеціалізується на індивідуальних рішеннях від пакувальників до палетайзерів. IMA Phoenix є провідним виробником етикетувальних машин для нанесення самоклеючих етикеток та модульних етикеток.

www.ima.it
www.ima.it/pharma

Зоран Бубало
Zoran@bubalo.rs
Тел.: +380 (63) 442-56-48

X

error

Подобається наш журнал! Розкажи про нас

RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Для копіювання будь-ласка увійдіть в свій аккаунт